2777
2789
آره سپیا جون اینجا معمولا دو سه روز یه بار بارون میاد البته خیلی نگرانی نداشته باش و بارت رو خیلی سنگین نکن اگر چیزی لازمت شد خوب اینجا هم میتونی بگیری .راستی در مورد ایمیل آخرت دو تا ایمیل برات زدم خوندی؟
ماریای عزیز :
راستش من دو تا ایمیل حدود 10 روز پیش ازت گرفتم . امروز باهاشون مکاتبه کردم . کار خونه به خنسی خورده .خیلی نگرانم . امروز از صبج تا عصر یکریز پای نت بودم . ولی کمتر از 2500 تا به تورم نخورده . تازه همه پیش پرداخت میخوان که کردیت ندارم .البته دوستم توی ادمونتون هست .
یه دونه پیدا کردم بنام Castlegate inn,ولی 50 % پیش پرداخت میخواد و خودش میگه اتاقاش کوچیکه . با کاشانه در تماسم ، فعلا " بین زمین و هوا موندم . من از طریق سایت یه اتاق خصوص با سرویس داخل اتاق رزرو کردم . اشپزخونه اش مشترک بود . 10 % پیش میخواد و برای اقامت بالای 30 روز 40% off داره . ظاهرا " تایید کرده ولی امروز که به نماینده ایرانش برای پرداخت پول زنگ زدم ف میگه من نمیدونم چه اتاقی به شما دادن !!!جالبه که از طرف فقط یه شماره موبایل رو دارم .
خیلی جاها هزینه شون پایین تره ولی اکثریت سرویس مشترک دارن که اصلا " خوشم نمیاد . یه تعدادیشون هم که به آدمهای بدون بچه جا میدن . خلاصه فعلا " گیرم . یه مورد جوابم رو داده ، شبی 99 تا بدون مالیات ، توی ریچمونده . بنظرم گرونه اسمش plazza university ، یه همچین چیزیه . فرم مربوط به اون لینکی رو گذاشته بودی ( اولی ) رو پر کردم . ولی فعلا " جوابی بهم نداده .
ممنونم ماریا از راهنمایی و پیگیریت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .
پلنگ صورتی ،رسیدن بخیر . ای کاش ،هروقت خستگیت دررفت یه سر به ما بزنی .
من میخوام یه سوال مسخره دیگه بکنم :
بچه ها اونجا برای دم کشیدن برنج از شعله پخش کن استفاده میکنین یا نه ؟
با خودم بیارم ؟!!!!!
تو رو خدا نخندین بهم ولی فکر میکنم کل خونه رو باید یه شخم بزنم ببینم چی میخوام بیارم ،چی نمیخوام بیارم . برای اومدن ایندفعه مون دو تا کار اساسی داریم : یکی تهیه لیست وسایلی که بعدا " میخوایم بیاریم ،یکی هم ترجمه و تایید گواهینامه ها توسط سفارت .
ممنونم .
salam

palang sorati residan bekheyr azizammm

sepia joon man ke polo ro hamishe to polopaz dorost mikonam

inja ham 90% ojaq gaza shole nadare felez hastesh ke roosh qaza mipazi kheyli molayem ham dare be shole pakhsh kon niyazi nadari

az man mishnavi ye spand dod kon jamo joor biyar vajeb tare

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به همه
ببخشید من کمی سرم شلوغه و پستها رو درست حسابی نمیرسم بخونم.
سپیا جون اینجا نیازی به شعله پخش کن نداری. در مورد لباس هم ماریا درست گفت ولی بازم به سرمایی گرمایی بودن آدمها بستگی داره مثلا من چون سرمایی هستم الان هم بدون ژاکت پامو از تو خونه بیرون نمیذارم بخصوص که اینجا همیشه باد داره .
سلام ،خصوصا " به شهرزاد گل گلاب . جابجا شدی به سلامتی ؟
من اصولا "‌گرمایی ام !‌یعتی توی هوای 13-14 درجه با یه تی شرت زیر مانتو و مانتوی روش میرم بیرون! الان که از گرما دارم میمیرم . روزی یکبار دوش میگیرم و توی چندروزی که خیلی گرم شده بود تا سه بار درروز هم دوش آب خنک میگرفتم .جالبه که اینجوری نبودم .یادمه خونه مامان اینا که بودم توی خونه بلوز یقه اسکی بافت نازک میپوشیدم . فکرش رو بکنین تبدیل شدم به آدمی که سال پیش زمستون ،‌تمام مدت تی شرت تنم بود و حداکثر یه زیرپوش زیرش . فکر کنم تاثیر آب و هوای کرج بود .
الان جوری شده که زمستونا میریم خونه بابام ، به محض ورود پنجره ها رو باز میکنیم . چون احساس میکنم از گرما دارم خفه میشم .
چقدر حرف زدم . شهرزاد جون شماره ات همونه که بهم داده بودی ؟
اونوقت یه سوال دیگه :
اسفند دودکن به انگلیسی چی میشه ؟
SALAM DOSTANE GOLAM.MERSI AZ HAMEYE KASANI KE BE YADAM BODAN MAMNON.MA KHODA RA SHOKR BE SALAMAT RESIDIM MOSHKELE KHASI NABOD HATA VASAYELEMON HIJJA NEGAH NAKARDAN.INJA VAGHEAN HAME KHOB VA MEHRABON HASTAN.SHAHRESHO DOST DARAM.SEPIA JONAM HAVA KHOBE MAN BA 1 TONIK BIRON MIRAM SARDAM NIST VALI DOKHTARAM CHON YEKAM BINISH GEREFTE VA KHIYLI HAM SARMAYI HAST BEHESH 1 POLIVER POSHANDAM AZ TARSAM VALI KHODESHON HAME BA TOP SHALVARAK HASTAN.AZIZAM NIYAZ BE SHOLE PAKHSH KON NIST VALI SAFI VASE ABKESHI BERENJ INJA NIST.SOYA HAM MIGAN SAKHT GIR MIYAD. MIGAN SHAYAD TO 1 $ABKESH PEYDA BESHE MASALAN SABZI EMROZ BE BADBAKHTI SHOSTAM.SEPIA ASLAN NEGARAN NABASH .AGAR SOALI BOD DAR KHEDMATAM.DOSETOON DARAM.BYE
سلام
خانمها یک سوال داشتم
می خواستم بدونم برای اموزش بچه ها قبل از سن مدرسه اونجا چه کارهایی می کنند

کسی اطلاع داره مثلا تراشه های الماس /که
کلمه رو به بچه با کارت یاد میده خوبه یا نه؟
اینچیزها تایید شده هست یا نه ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

وای پلنگ صورتی : چه خوب کردی خبر از خودت دادی . خوشحالم برات همه چیز خوب پیش رفته . دخمل گلت رو ببوس . خوش باشید .شما ونکوور رفتید ؟یعنی پیش نلی -باسی هستید ؟
نلی- باسی عزیزم :
یک سوال ! توی سایتها خوندم که اونجا وقتی دانشجو باشی و بخوای وام بگیری ، زمانی بهت وام میدن که موجودی بانکت زیر 2000 دلار باشه . این درسته ؟
و اینکه آیا موقع ورود ازتون به خاک کانادا باید نامه بانکی که از ایران گرفتیم رو همراه خودمون داشته باشیم ؟ یا باید همون مبلغ پول رو که اظهار کردیم داریم ،‌با خودمون بیاریم ؟
ببین ناهید جون ، تا اونجا که من میدونم و از قول یکی از اقوام که هر دو بچه اش اونجا دنیا اومدن و بزرگ شدن ، شنیدم‌0 یکیشون 7 سالشه و یکی 5 سال )‌،‌اونجا از قبل از دبستان بهشون کلمات رو یاد میدن . جوری که مثلا " بچه ا یکه مدرسه نرفته ،‌تابلوهای راهنمایی و رانندگی رو میخونه .
بعد هم تجربه دختر عمو ی خودم رو میگم که توی آلمان دنیا اومد و بزرگ شد ، وقتی 2 سالش بود ، مامانش برده بودش مهدکودک ( مامانش باهاش فقط فارسی حرف میزد )‌و مهد بهش گفته بودن ، اصلا " باهاش آلمانی حرف نزنید ،‌چون شماها هر چقدر هم خوب صحبت کنین باز هم لهجه دارید .بگذارید بیاد و با ما با لهجه خودمون یاد بگیره . عمو و زن عموم هم همین کارو کردن ، الان که 8 سالشه ،‌آلمانی رو کاملا " با لهجه خودشون و فارسی رو هم عالی صحبت میکنه .
در کل اگر خیال رفتن داری ،‌بنظرم بهتره روی فارسیش کار کنی غ‌چون اونجا توی محیط بچه ها انگلیسی رو به لهجه اونها یاد میگیرن و این براشون بهتره . اونموقع دیگه فرصت یادگیری فارسی براشون کمه .
البته این برداشت خودم از تجربه بقیه بود و یقینا " دوستانی که اونجا زندگی میکنن و بچه هم دارن ، بهتر میتونن بهت کمک کنن .
ممنون خانمی درست می گی استفاده کردم سپیا جون
من می خوام بدونم ایمکه کلمه رو از رو کارت بخونن بدون شکل که البته فارسی گرفتم کمکی می کنه به پرورش خلاقیتش یا برعکس عمل می کنه
اینا چند تا کارت هست که کلمه فارس روش نوشته
من الان برا یدخترم لب تاب عمو فردوس رو گرفتم . الان شکل اعداد رو حفظ شده و از یک تا 10 درست میزنه .خیلی باحاله .چون وقتی بچه درست میزنهبراش دست میزنن و نلی کلی ذوق میکنه .
ذهن بچه ها خالیه و هر چیزی میتونه براشون مفید باشه .ویانا چند سالشه ؟ (‌جسارتا " سوال میکنم )
سلام بچه ها
ممنون شهرزاد عزیز از لطفت.
پلنگ صورتی جان رسیدن بخیر .امیدوارم حسابی خوش بگذره.اب و هوای ونکوور که بالای 25 درجه نمی اد شبها هم 15-16 درجه هست خلاصه بهاری یه بهاریه.منم همیشه یه زاکت بر می دارم و همیشه چتر تو کیفمه اگه بارون بیاد استفاده کنم.اینجا افتاب گرم نیست و همیشه یه بادی می اد.(ونکوور)
سپیا جان اینجا اگه دانشجوی تمام وقت یا پاره وقت باشی می تونی از وام و گرانت دولتی استفاده کنی وگرنه اگه پول لازم داشته باشی می تونی student line of credit از بانک بگیری سودش 4-5 درصده و معمولا 2-3 هزار دلار با توجه به سابقه کردیتت می دن.