ماریای عزیز :
راستش من دو تا ایمیل حدود 10 روز پیش ازت گرفتم . امروز باهاشون مکاتبه کردم . کار خونه به خنسی خورده .خیلی نگرانم . امروز از صبج تا عصر یکریز پای نت بودم . ولی کمتر از 2500 تا به تورم نخورده . تازه همه پیش پرداخت میخوان که کردیت ندارم .البته دوستم توی ادمونتون هست .
یه دونه پیدا کردم بنام Castlegate inn,ولی 50 % پیش پرداخت میخواد و خودش میگه اتاقاش کوچیکه . با کاشانه در تماسم ، فعلا " بین زمین و هوا موندم . من از طریق سایت یه اتاق خصوص با سرویس داخل اتاق رزرو کردم . اشپزخونه اش مشترک بود . 10 % پیش میخواد و برای اقامت بالای 30 روز 40% off داره . ظاهرا " تایید کرده ولی امروز که به نماینده ایرانش برای پرداخت پول زنگ زدم ف میگه من نمیدونم چه اتاقی به شما دادن !!!جالبه که از طرف فقط یه شماره موبایل رو دارم .
خیلی جاها هزینه شون پایین تره ولی اکثریت سرویس مشترک دارن که اصلا " خوشم نمیاد . یه تعدادیشون هم که به آدمهای بدون بچه جا میدن . خلاصه فعلا " گیرم . یه مورد جوابم رو داده ، شبی 99 تا بدون مالیات ، توی ریچمونده . بنظرم گرونه اسمش plazza university ، یه همچین چیزیه . فرم مربوط به اون لینکی رو گذاشته بودی ( اولی ) رو پر کردم . ولی فعلا " جوابی بهم نداده .
ممنونم ماریا از راهنمایی و پیگیریت .