2777
2789
پلنگ صورتی ، پس خوشبخت عالمی ....امیدوارم در هر تصمیم میگیری موفق باشی ، ولی جدا " برام عجیبه با این شرایط به فکر مهاجرت افتادی .
نلی -باسی ، امیدوارم در مصاحبه دوم پیروز بوده باشی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام-سپیاجون خوب دقیقا چون موقعیت الانمون خیلی خوبه سردوراهی موندیم که بریم یانه-همسرمن شش هفت سال پیش واسه مهارجرت اقدام کرده بود وفکرمیکردیم دو سه ساله تموم بشه اما الان که زندگیمون یه نظم وروال خاصی گرفته کارمون درست شد وواقعانمیدونیم چیکارکنیم-خیلیها بهمون میگن از این موقعیتها گیر هرکسی نمیادتو این م م لکت که فرداش معلوم نیست چه اتفاقی میخواد بیفته نمونید و برید-خیلیها هم میگن زندگی ارومتون رو چرامیخواید یکدفعه بهم بزنید و بریدتازه از صفر شروع کنید که چقدر وقت دیگه معلوم نیست زمان میبره که به اینجایی که هستیدبرسید؟
سلام دوستای خوب شهرزاد.سپیا.سالی پلنگ صورتی و بقیه دوستان خوبی که اسمشونو تک تک نمی برم.
روز دوشنبه 2 تا مصاحبه و امتحان فاینالم برگزار شد ولی جونم حسابی درومد .از یه طرف پریود هم بودم .به قدری خونریزیم شدید بود که با اینکه هر 1-2 ساعت مجبور به تعویض بودم بین مصاحبه اول و مصاحبه دوم شلوارم خیس شد و پس داد به صندلی ماشین!مجبور شدیم بیایم خونه و لباسامو عوض کنم.خلاصه با همه سختی هاش دوشنبه تموم شد .مصاحبه اولی رو مجدد باهام تماس گرفتن که هفته دیگه برم برای مصاحبه دوم.دومی یه که برای بار دوم مصاحبه می شدم هم نتیجه اش پنج شنبه معلوم می شه.امتحان فاینالم هم الان نتیجه اش اومد شدم 96 از 100(+A)
از طرفی اداره پست هم از اعتصاب درومد و کار فعلیمون مجددا به روال افتاد خدا رو شکر.
امروز تولدمه و برای شب مهمون دارم.فردا صبح هم یه مصاحبه دیگه دارم.خلاصه حسابی مشغولم امیدوارم خدای مهربون کمکم کنه.به دعاهای شما دوستای خوبم نیاز دارم.
نلی عزیز قبل از اینکه پست بذاری رفتم وبلاگت رو خوندم و خیلی خوشحال شدم الان هم نتیجه امتحانت رو دیدم خوشحالتر شدم امیدوارم همیشه موفق باشی و توی یکی از بهترین شرکتهایی که مصاحبه داری قبول بشی.
نلی جون نمیدونم تو این حس رو داری یا نه؟ ولی اینجا آدم حس میکنه دوباره از نو متولد شده و دوباره داره یک زندگی نو میسازه با این تفاوت که سنمون بالاتره وقتی حتی در کار کوچکی اینجا احساس موفقیت میکنیم خیلی حس خوبیه. من به شخصه برای کارهای خیلی کوچکی که به تنهایی انجامشون میدم کلی ذوقزده میشم. بطور مثال اولین باری که کار بانکی انجام دادم یا بعدترها کارهای بانکی پیچیده تر یا یک تلفن زدن که قبلش برام کار سختی بوده و بالاخره انجامش دادم. نمیدونم اینگار دنیای آدم باز مثل بچگیها کوچک میشه نمیدونم خوبه یا بده؟!
پلنگ صورتی عزیز ، ما هم بیشتر از 6 سال پیش اقدام کردیم ، گفتیم اگر شرایطمون تا موقع رفتن ، خوب شد ، نمیریم . ولی خوب یا بد ، شرایط من که اصلا " خوب نشد ، شرایط اطراف هم که ناگفته پیداست . ولی برای شوشو وضعیت کارش خوب جلو رفت و فقط همین یک عامل براش شده ترمز .نه اینکه کلا " همه چی رو لغو کنه ولی عجله من رو نداره . برای همین میدونم شرایطتون بسیار سخته . امیدورام بهترین تصمیم رو بگیرید .
وای نلی- باسی جونم . امیدوارم امروز از ماحبه دوم هم بهت خبر خوب داده باشن . البته مشکلاتی رو که ذکر کردی توی اونروز خاص ، یقینا نمیشد توی وبلاگت بنویسی(!!!!) ولی از طرف من یه ایول به خودت بگو بابت نمره امتحانت .
تولدت مبارک عزیزم .بامید خبرهای بهتر .
چه مثال خوبی زدی شهرزاد !!! از نو متولد شدن !!! من دوست دارم دوباره دنیا بیام . دیگه کی میخواد دوباره دنیا بیاد ؟
salam

palang sorati man dar kol az mohajeratam raziam

inja az harkasi delet bekhad enteqad mikoni nazareto dad mizani kasi nemiyad be khatere eteqadet sareto zire ab kone

vase kasani ke mikhan pishraft konan komak ziyade

vali deltangi ham hast

digeeeeeeeeeeeeeeeeee

vaqean sar nevesht mamlekat ma malom nist emruz ayaaaaaaaaaaa

fardaaaaaaaaaaaa

nemidunam khodet bayad tasmim begiri

inam begam az 0 shoro kardan mese mordan va zende shodane
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به دوستای گلم مخصوصا شهرزاد و نلی عزیز
منو همسرم به فکر گرفتن اقامت کانادا هستیم سنمون هم 28 هستش
میخواستم بدونم کدوم ایالت زندگی میکنید؟ از زندگی اونجاراضی هستین؟
با چه شرایطی رفتید؟ چندسال پیش رفتید؟ اگه وکیل آشنا و خوب و دلسوز می شناسید معرفی کنید

حتما میرم پستهای قبلیتونو هم میخونم ولی اگه زحمتی نیست راهنماییم کنین
بوووووووس
سلام به همه
اول اینکه چه بلایی سر تاپیک اومده؟ یادمه تعداد صفحاتش خیلی بیشتر بود بعد هم اینکه من اصلا پیداش نمیکردم بعد از سرچ کردن پیداش کردم.
نیروانا جون ما از طریق اسکیل ورکر فدرال اومدیم و تقریبا 10 ماهه که تونتو هستیم. خوشبختانه راضی هستیم. من یک وکیل میشناسم که بین تهران و تورنتو در رفت و آمده کارهای ما رو اون انجام داد ولی اینکه بخوام تضمینش کنم واقعا نمیدونم اگر خواستی میتونم شماره اش رو بهت بدم.
وای شهرزاد ،‌منهم همین مشکل رو داشتم !!!و دارم ،‌الان تو زدی ،‌این تاپیک اومده بود اولین ،‌تونستم بیام ...
دیروز ok بود !‌نمیدونم چی شده ؟توروخدا این تاپیک رو نجات بدیم !!!!
مرسی شهرزاد جون از جوابت
الان هم میشه از طریق skill worker اقدام کرد؟ آیا میشه خودمون اقدام کنیم یا بع دردسرش نمیارزه؟
این وکیلی که گفتی وکیل خودتونم بوده؟ چقدر هزینه اش میشه و معمولا چقدر طول میکشه؟

ممنون میشم شمارشو هم بهم بدی
مرسییییییی
نیروانا جون الان سیستم اینطوریه که هر سال دولت کانادا یک لیست مشاغل میده و فقط کسانی که اون شغل یا تحصیلات رو دارن میتونن برای مهاجرت اقدام کنن برای 2011 هم چند روز پیش لیستش رو داد. به نظر من اگر شغلتون به لیست میخوره نیازی به وکیل ندارید ولی با این حال اگر میخوای من میتونم برات شماره اش رو ایمیل کنم الان ندارمش باید از همسرم بگیرم. بله ایشون وکیل ما بود و به نظرم 3000 دلار اگر اشتباه نکنم از ما گرفت ولی مطمئن نیستم.
شهرزاد عزیز ما هم قصد داریم برای کانادا اقدام کنیم البته از طریق کبک چون رشته من مترجمی زبان انگلیسی هست و جز رشته های گروه سی کبک هست ولی فعلا سد راهمون فرانسه هست که باید با همسرم بریم کلاس تا یه مقدار راه بیفتیم برای مصاحبه البته هر جوری که شده میخوایم مدارکمون رو تا قبل از 2012 بفرستیم که شامل قانونهای سال 2012 نشه اگه بتونیم . در ضمن میخوایم وکیل بگیریم و گفته هزینش 5000 دلار در 6 قسط هست.

سوالی که من دارم اینه

همسرم میخواد رشته فنی حرفه ای بگذرونه تو این مدتی که فایلمون بیاد یا برای مصاحبه ما رو بخوان میخواد رشته برق بگذرونه میخواستم بدونم آیا این رشته تو کانادا کار براش هست ؟؟یعنی میتونه کار پیدا کنه با داشتن این مدرک ؟ چون شوهرم از نظر تجربی وارده به برق وبرقکاری فقط مدرکشو نداره...

سوال دیگم اینه ... خود من چه کاری میتونم اونجا پیدا کنم؟ میخواستم بدونم اگه یه رشته فنی حرفه ای مثل شیرینی پزی یا چیز دیگه برم ودورش رو بگذرونم امیدی هست که اونجا کاری داشته باشه براش یا نه؟ کلا ممنونم میشم در این مورد منو راهنمایی کنی .
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم