ساهارای عزیز اینجا کارهایی از قبیل برق کاری و لوله کشی و کلا خدماتی همیشه مورد نیازه و معمولا درآمد نسبتا خوبی هم داره البته لازمه بگم که حتی اینجور کارها هم باید اینجا باز تطبیق داده بشه و مثلا یک دوره ای بگذرونن و باز مدرک اینجا رو بگیرن البته اینجا ممکن خیلیها بدون مدرک اینجا هم کار کنن ولی اونهایی که مدرک اینجا رو دارن حق الزحمه بیشتری میگیرن. اما در مورد خودت راستش دید خاصی ندارم اما اینجا خیلی از خانمها در صورتیکه آرایشگری بلد باشن بالاخره میتونن یک کار کوچولو در این زمینه پیدا کنن.
azizam ma sarmaye gozari bodim khanomi man khodam fekr mikonam dalilesh bikefayati vakile mozakhrafemon bod vaghean agar mitonestam va dastam behesh miresid mikoshtamesh feker kon enhame entezar kharj va mosahebe akharesham
مامان جون خیلی ناراحت شدم که کارتون درست نشد امیدوارم هر چیز که خیر و صلاحتونه همون پیش بیاد. گاهی اتفاقاتی تو زندگی آدم میفته که خیلی باعث ناراحتی میشه ولی بعدها متوجه میشیم که صلاحمون در اون بوده. امیدوارم در دیگری به زودی به رویتان باز شود.
سلام بر همه دوستان . همین کلوب رو ادامه میذیم دیگه ؟ (اعتماد بنفس من رو !بکو اول برادریت رو ثابت کن ، بعد تو تقسیم ارث شرکت کن ) ، هنوز نیومده ، خودم رو جزء شماها حساب کرده ام ! مامان جون ، منم متاسفم ولی از آنجا که قویا " بر ایم باورم در هر شری یه خیری هست ، ببین خیرتون توی چی بوده . و خدا کنه برای ما هم هرچی خیره پیش بیاد . دیروز رفتیم و بلیط هامون رو گرفتیم . 22 سپتامبر ساعت 30/2 صبح پرواز داریم . یه توقف 4 ساعتهتوی فرانکفورت و بعد هم تورنتو ... جا فعلا " یختی !!! یکشنبه و دوشنبه هم به خرید از میدون شوش و بازار بزرگ گذروندیم . جاهایی که بسیار دوستشون دارم و یقینا " ا ز مولرد دلتنگی من برای ایران خواهند بود . یه سرویس قابلمه استیل ، یه سرویس کارد آشپزخونه ، یه کتری /قوری ، سرویس از این کفگیر ملاقه های تفلون ، دو تا آبکش استیل ، سرویس چینی هم که داشتم و دواره نرفتم سرتغش . مونده فقط پلوپز آرامپز پارس خزر که خوب عجله ای برای گرفتنش نیست و البته سرویس لحاف و ملحفه که اصلا " گفتم بیام و یه مظنه ای از اونجا بگیرم ، اگر بصرق بود میگیرم میارم .خیل یدوست داشتم اینها رو همین دفعه با خودم میاوردم ولی جایی نداریم که بگذاریمش . اونجا نمیشه انباری کرایه کرد ؟!!!! دنبال تعویض فرش های ذستبافتم رفتیم شرکت فرش و گلیم . درست شش ماه قبل از تولد نلیسا رفتیم اونجا فرش ببینیم ولی نفهمیدیم چی شد دو تا تخته فرش 6 متری تبریز گذاشتیم پشت ماشینمون و اومدیم خونه . فرش هام رو خیلی دوست دارم . اینکه میگم نفهمیدیم چی شد ،بخاطر این بود که کلا " 300 تومن نقد دادیم و بقیه اش رو ازمون چک گرفتن !!! اونموقع به ما گفتن که تا 10 سال حق تعویض دارین و ما خودمون ازتون بر میداریم با یه مقداری کم کردن . ما هم نیتمون این بود که موقع رفتن عوضش کنیم . دیروز که رفتیم پسره میگفت باید تا سه برابر مبلغی که قبل" خرید کردین ،خرید کنین تا ما فرش ها رو برداریم !!!! من که بهش گفتم اونموقع شما به ما اسمی از سه برابر نگفتین . خلاصه کلی منت گذاشت که حالا اونموقع 5 تومن دادین بیاین و ارزیابی کنیم و ببینیم چقدر ازش کم میشه و یه چیزی حدود 10 تومن ببرین . واقعیتش من فرشهام رو 6 ماه هم پهن نکردم !!!یعنی بعد از تولد نلی جمعشون کردم و دوباره ماشینی هام رو پهن کردم . هرچی فکر میکنم دلم نمیاد مفت بدمشون برن .به پیمان گفتم یکی اش رو میبریم اون یکی رو هم تا چندسال بعد یا میبریم یا میایم میفروشیمش . خلاصه فعلا " درگیر این کارها هستیم . برای بیمه این یک ماه هم میتونیم بیمه mapfre اسپانیا رو با سقف 50000 یورو برای هر نفر با حدود 150 تومن بگیریم .که حالا موندم از اینجا بگیریم یا از طریق دفتر وکیلمون در کانادا .ولی اون شماره حساب قتبل برداشت میخواست که خوب من قوم و خویشی ندارم که بتونم ازش شماره حساب بگیرم .یه دونه هم داریم که ... پلنگ صورتی عزیز ،دب منهم بدرد اومد . البته شاید هم دارم زود قضاوت میکنم و اینکه این بنده خدا از لحاظ فامیلی نسبت دوری با داره ولی 10 ساله تورنتو زندگی میکنه . الان یکمهاه ایرانه و توی دو تا مهمونی خونوادگی دیدمش ولی اصلا " نیومده بپرسه کاری از دست من بر میاد یا نه ؟ میدونی خودم بهش گفتم در مراحل آخر کاریم و یه تعارف کرد بیاین پیش ما ولی مثلا " سر مهمونیه دوم که دیدمش و باز خودم ازش پرسیدم این guest house ها ظرف و ظروف دارن یا باید از اینجا ا خودم بیارم ،گفت : بنظرم دوستم دفعه اول اومده بود یه چیزایی آورده بود . بهتره ازشون بپرسی !!! و البته خواهم پرسید .ولی بقول شما اینجا آدم شهرزاد یا نلی- باسی رو میبینه ،میگه اگر اینا دارن کمک میکنن پس اونا چی ؟ ودر هر حال امیدوارم مثل شهرزاد و نلی - باسی بشم . تورنتویی ها چیزی نمیخواین ؟
akhey elahi besalamati sepiyajan man ham parsal enmoghe darhale davidan bodam gharar bod 2mah berim torento ke mosahebe dashtim vay man daket mikonam akh elahi besalamati beri azizam va movafagh bashi be famil etemad nakon onam nazdika ke man azhamona zarbe khordam shahrzadjonam mamnon kheili baramon doa konid alan 1haftas khabar dar shodim vali hanoz az shokesh biron nayomadim kheili dardnake
مامان جون خیلی ناراحت شدم.متاسفانه یعضی وکیل ها بدون داشتن تجربه کافی وکالت موکلش هاشونو قبول می کنن و نمی تونن خوب پرونده رو جلو ببرن.به هر حال امیدوارم در مسیر زندگی تون موفق باشید. سپیا جون باور کن یه فرش سه متری برای اول کار کافیه.نیازی به 2-3 تا فرش نیست الکی هزینه نکن به این پولا احتباج پیدا می کنی
mpjgan عزیز این سوال رو قبلا یکی دیگه از بچه ها هم پرسیده بود که در این صفحه همین پست جوابش هست: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=3189&PageNumber=22
سلام . اینجا چرا اینقدر خلوته ؟ سارا جون ،شما از پوست نمیگنجی کهداری بر میگردی ؟ من توی دلم بالا و پائئنه که بعد از این چی میشه . در هر حال مامان و بابات خیلی بیشتر از تو چشم انتظارن و برات سفر و اقامت خوبی آرزو میکنم . نلی - باسی عزیزم . بابت کارت خیلی برات خوشحالم و امیدوارم بز.دی تمام چم و خم کار دستت بیاد . راستش راجع به فرش تصمیمم این شد که چیزی پول پاش ندیم و همون فرشهای خودمون رو بیارم . هرچند هم سنگین تر هستن و هم بزرگتر . ولی بهتر از اینه که 2-3 میلیون سر بدم تازه فرشهام رو مفت بردارن . بچه ها،هوای اکتبر تورنتو معمولا " چه جوریه . لباس گرم بیارم یا نه ؟