2777
2789
شهرزاد جون ممنون از اطلاعاتی که دادی دارم امیدوار میشم اومدم اونجا دوستان خوبی دارم که کمک فکری برام باشن!راستش من تا حدی میتونم از پس موهام بر بیام مثلا وکس صورتم ولی ابرو به اونصورت نه!یه فکری به ذهنم رسیده که تا اینجام بروم دوره خودآرایی؟نظر شما چیه؟راستی شما که عمرانی هستین شرایط کاری و ادامه تحصیل چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

ببخشید می خواستم ببینم کسی ادرس سایت کاریابی کاندانا رو داره و یه سوال دیگه هم داشتم...........شرایط پناهندگی اجتماعی و می خواستم بدونم..........

ببخشید خیلی سوال کردم.

ممنون می شم اگه کمکم کنید
Lilypie Maternity tickers
شهرزادجون سلام -عزیزم من ایران هستم کارهامون هم همه درست شده و ویزامون اومده ولی چون سردوراهی موندیم که مهاجرت کنیم یانه فقط میخوایم یکماه فعلابریم لندینگ کنیم وبرگردیم تاتصمیم نهائی روبگیریم.
سلام به همه
میناز جون بله باید قبل از رفتن امتحان آیلتس بدی البته مثلا در مورد روش سرمایه گذاری من اطلاعی ندارم ولی اگر مهاجرت از طریق اسکیل ورکر بیای باید نمره آیلتس داشته باشی. در مورد هزینه های متوسط زندگی هم من توی چند صفحه قبل کامل توضیح دادم. برای شروع هم خیلی نیازی به پول زیاد نداری چون اینجا خونه ها یخچال و اجاق و ماشین لباسشویی و ظرفشویی(معمولا) دارن باید مبل و تختخواب بخری و ظرف و ظروف که اونم اگر ساده بخری خیلی هزینه بالایی نیست.
آیسل جون به نظر من حتما اگر وقتشو داری این کلاس خودآرایی رو برو خیلی خوبه. در مورد ادامه تحصیل که اینجا هر رشته ای رو بخوای میتونی ادامه بدی ولی هزینه داره و خوب باید پروسه پذیرش از دانشگاه رو هم طی کنی و نمره تافل یا آیلتس داشته باشی. در مورد کار هم باید بگم به نظر من اوضاع بد نیست ولی به خیلی عوامل بستگی داره و نمیشه یک نظر کلی داد.
مامان یاسمین من اطلاعی در مورد پناهندگی ندارم متاسفانه.
پلنگ صورتی خوش بگذره بهتون امیدوارم که از اینجا خوشتون بیاد.
سلامی چو بوی خوش آشنایی به همه ساکنین و مهاجریت و مقیمان خصوصا " شهرزاد ، ماریا و نلی باسی .
نلی - باسی عزیز ، فکر نکنم کسی خیال مهاجرت به کانادا داشته باشه و شما رو نشناسه . قلمت عالیه و من و همسرم از خوانندگان پر و پا قرص وبلاگت هستیم . همسرم معمولا "‌از شما سوال میپرسه .خوشحالم ینجا دیدمت . البته وبلاگ شما رو هم یکی از بچه های نی نی سایتی (‌اردیبهشت 87 )‌باسم شیوا به من معرفی کرد که تا ابد مدیونش هستم .و اینکه اسم مستعار شما بسیار نزردیک به اسم دختر من نلیسا است .
شهرزاد جونم ،‌فکر نمیکردم اینجا اینقدر فعال باشی . هی میخواستم برم از بچه ها ایمیلت رو بگیرم ،‌امروز فردا میکردم . دو هفته تموم شده که پاسهامون رو فرستادیم و اگر اتفاق غیر منتظره ای پیش نیاد تا اخر تیر باید ویزامون بیاد (‌مثلا " نگن از قیافه تون خوشمون نیموده ، بهتون ویزا نمیدیم !!!)‌برنامه اومدنمون رو گذاشتیم برای آخر شهریور ،‌هر چند وکیلمون نظرش این بود که زودتر بیایم بهتره .(‌بخاطر ریسک تعطیلی فرودگاه که پارسال در اروپا اتفاق افتاده بود )‌.
هنوز در عین پررویی دارم سرکار میرم . 600 تومن پول کلاس خصوصی آیلتس دادم ولی دریغ از همت خوندن و داره به سرم میزنه این دوماه باقیمونده رو بشینم فوکوس کنم روی زبان ،‌نمره آیلتسم رو تا اینجا هستم بگیرم . الان حدود5.5 هستم . فکر کنم با دوماه خوندن بتونم برسونمش به 6 ولی جرات استعفا ندارم .خصوصا " که هنوز ویزا نیومده ،‌دست و دلم میلرزه .
از طرفی نوشته ات رو راجعه به زمان تشکیل کلاسهای co op oخوندم .برای زمان اومدن نگران شدم ... این همون دوره ای است که میتونی در دانشگاه ها مشغول کار بعنوان دستیار استاد بشی ؟ یکی از دوستام آلبرتا است (‌ادمونتون )‌ خودش برای مهاجرت اقدام کرده و مثل ما پروسه طولانی 6 سال و نیم رو باید پشت سر بگذاره .الان 4 سالش تموم شده ، در عین حال با ویزای دانشجویی اومده اونجا ،‌ماهی 950 دلار از دانشگاه میگیره ، شوهرش هم در دانشگاه مشغول کارشده با ماهی 1400 دلار و داره نمره زبان میگیره که درسش رو شروع کنه . خودش در کل راضی بود ...
شهرزاد یه عالمه سوال دارم . میدونی که ما هیچ قوم و خویشی اونجا نداریم . خیلی نگرانیم ،‌هرچند هرچی میگذره حس میکنم حتی اگر اونجا با سمت فروشندگی هم بمیرم بهتر از اینجا است .....داریم سعی میکنیم از حساب پس اندازمون در ایران ،‌برای خودمون یه ساپورتی حدود 900 دلار در ماه فراهم کنیم ،‌با وکیلمون برای خونه صحبت کردم ،‌فعلا " خبری ازش نیست ولی از آنجا که در حال فعال سازس دوستان مقیم کانادا هستم ،‌خوشبختانه یکی از آشناهای قدیمیمون رو پیدا کردم که تصادفا"‌فعلا "‌در مشاور املاک کار میکنه ،‌به من میگه هزینه زندگی متوسط 2500-3000 دلار ه و آپارتمان یا کاندو رو برای اجاره توصیه کرد و میگفت یا باید شش ماه اجاره رو یکجا بدی یا اجاره اول و آخر رو پرداخت میکنی و بعد بقیه اش رو چک میدی ....اینکه گفتی چک هاتون با داشتن ضمانت بسختی مورد مقبولیت قرار گرفت ،‌باز منو نگران کرد .دفتر وکیلمون فهرستی از هزینه ها به من داد که میخوام باهات چک کنم :
- هزینه خورد و خوراک (‌آشپزی در خانه )‌با بهترین مواد غذایی 400 دلار (‌نزدیک به رقم اعلام شده خودت بود )‌
- هزینه بلیط مترو اتوبوس (‌بلیط ماهیانه )‌110 دلار برای هر نفر که میگفت اولش بهتره یه کارت داشته باشین و یکیتون موردی استفاده کنین که در کل حدود 150 دلار در ماه میشه )‌
- هزینه موبایل برای هر نفر 30-40 دلار
- هزینه تلویزیون میگفت معمولا " روی خونه هست
- فعلا "‌چیزی از ماشین نگفت ....
- اجاره خونه های rental رو 800-900 دلار درماه و اجاره condo یکخوابه رو 1000-1100 تا بهم داد .
ما حساب کردیم ، دیدم با 2000 تا میشه زندگی کرد ،‌که یک کم با هزینه های اعلام شده توسط شما و اون آشنامون متفاوته .
چند تا سوال :
1- اگر بخوام نلیسا رو مهد بگذارم باید 500 دلار در ماه هم براش شهریه بدم ؟
2- آپارتمان ها مبلمان دارن ؟ صلاح میدونی از وسایل برقیم مثل میکسر ، آرام پز و ماشین ظرفشویی چیزی رو freight کنم ؟چون هزینه خرید مبلمان رو این آشنامون میگفت برای یه ست 6 نفره ساده از 2000 دلار به بالا لحاظ کنم .
3- چیزی که راجع به گواهینامه گفته بودی ، این آشنامون برعکسش رو گفت ،‌یعنی میگفت هم مدارک تحصیلی ، هم ترجمه بیمه نامه ماشینتون که سابقه driving توش باشه رو ببرین سفارت کانادا توی ایران تایید کنه . تا توی کانادا بشه از تخفیف بیمه ماشین که حدود 250 دلار در ماهه برخوردار بشین ،‌نظرش این بود که گواهینامه مون رو بیاریم اونجا برای ترجمه ،‌چون 20 دلار بیشتر نمیگیرن .میخوام نظرت رو راجع باین قضیه بدونم .
و اینکه خوشحالم همسرت کار مرتبط پیدا کرده . امیدوارم برای همسر من هم کار مرتبط پیدا بشه ...من فعلا " حوصله کار دائم ندارم ...بسه هرچی کار کردم .میخوام با بچه ام حال کنم .در بخونم ،‌کار پارت تایم بکنم و در 70 سالگی جایزه نوبل شیمی رو ببرم !!!!( آرزوهای بزرگ )‌
بردیا خوب با محیط اخت شد ؟ خیلی نگران نلیسام .از حالا بهش دارم میگم باید اونجا انگلیسی حرف بزنی و خودش ظاهرا " استقبال میکنه .
عجب طوماری شد ...از همه عذر میخوام
آیسل عزیز :
منهم مشکل شمارو درزمینه پر مویی دارم . خصوصا " بند صورت !!!! ممنون از سوالی که کردی .
بعداینکه مگه نمیشه از وسایل برقی با وات کم (‌مثل سیلک اپیل )‌با تبدیل های 110 به 220 استفاده کرد ؟ حتما " باید 110 ولتش رو بخریم ؟
ضمنا " شهرزاد جان با خودم تعهد کردم تا تکلیفم کاملا "‌روشن نشده ، توی سایت مادرانه یا لینک اردیبهشت 87 نرم .یا برام میل بزن یا همینجا پیغام بگذار .sepia173@yahoo.com.ممنون . بردیا رو ببوس .
ممنون مامان جون ،‌ولی فکر کنم تبدیل 110 به 220 رو باید برم اونجا بگیرم .اینجا این تبدیل پیدا نمیشه . شوهرم سرچیده بود، یه جاهایی رو پیدا کرده بود که این تبدیل رو دارن .
و اما وکس . شما warmer اش رو هم دارین ؟‌چند بار توی آرایشگاه وکس کردم . این نوارهای موبر veet هم خوب هستن ، هر چند گرونن . الان اینجا دارم 7000 تومان برا ی اصلاح ابرو میدم ،‌اگر اونجا 10 دلار میگیرن خیلی فرق نداره .