سلام سارا خانم .
ممنون از کامنتهایی که گذاشتی .رنگ اتاق آقا پسری هم مبارک باشه .
ما هم تورنتو رو برای اول کار انتخاب کردیم . فامیل که توی کانادا نداریم ، دوستامون اکثرا" تورنتو هستن و متاسفانه تنها دوستامون هستن .منظورم اینه که خیلی صمیمی نیستیم باهاشون .دوست صمیمی دانشگاهیم ادمونتونه و خیلی اصرار داشت که بیا اونجا ، ولی راستش فکر میکنم غربت رو در تورنتو کمتر میشه حس کرد و دلیل بزرگی شهر ، امکان کاریابی بیشتره .
تبریک بخاطر شروع کلاس زبان . بابت نی نی ازت هزینه نمیگیرن ؟خیلی توی نوبت شروع کلاس زبان نموندی ؟
امشب با شوشو بحثم شد ، راجع به تجربیات شهرزاد باهاش صحبت کردم و اینکه کلاسهای کاریابی سه بار بیشتر در سال در تورنتو برگزار نمیشه و اگر سر زمانش نریم ، ممکنه 4 ماه الکی هزینه کنیم ...آخرش بهم میگه اگر اینجوریه و اینقدر سرده و قراره بریم چند ماه از جیب بخوریم و من نتونم بخاطر سرمای هوا برم سر کلاس زبان و توی نوبت کلاس بمونیم و ...، میریم 2 هفته میمونیم و بر میگردیم ایران ، حداقل پول بیشتری با خودمون ببریم و بگذاریم فروردین سال بعد بریم که هوا هم خوب باشه ...اعصابم خرد شد . از یه طرف میبینم منطقی میگه ، از طرفی این موضوع کل برنامه های زندگی من رو تحت تاثیر قرار میده .نظر شما ها چیه ؟
راستش من وضعیت آب و هوای تورنتو رو دیدم مثل کرج بود ، خیلی فرق نمیکرد . راست راستی اینقدر سرده که نمیشه بیرون اومد ؟
موفق باشی ساراجان .