2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

sepia vase ma ke 2 nafar hasteem kiyan ham ke kochike

hazineha bishtar hastesh masalan ejareha rental maemmolan balaye 900 ta 1000 hastesh

condo ha balaye 1200.............1300 ta ye khabash

ina ro migam chon etelaatam be rooz hastesh va taze 2...........3 hafte hastesh ke move kardam
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام سارا خانم .
ممنون از کامنتهایی که گذاشتی .رنگ اتاق آقا پسری هم مبارک باشه .
ما هم تورنتو رو برای اول کار انتخاب کردیم . فامیل که توی کانادا نداریم ، دوستامون اکثرا" تورنتو هستن و متاسفانه تنها دوستامون هستن .منظورم اینه که خیلی صمیمی نیستیم باهاشون .دوست صمیمی دانشگاهیم ادمونتونه و خیلی اصرار داشت که بیا اونجا ، ولی راستش فکر میکنم غربت رو در تورنتو کمتر میشه حس کرد و دلیل بزرگی شهر ، امکان کاریابی بیشتره .
تبریک بخاطر شروع کلاس زبان . بابت نی نی ازت هزینه نمیگیرن ؟خیلی توی نوبت شروع کلاس زبان نموندی ؟
امشب با شوشو بحثم شد ، راجع به تجربیات شهرزاد باهاش صحبت کردم و اینکه کلاسهای کاریابی سه بار بیشتر در سال در تورنتو برگزار نمیشه و اگر سر زمانش نریم ، ممکنه 4 ماه الکی هزینه کنیم ...آخرش بهم میگه اگر اینجوریه و اینقدر سرده و قراره بریم چند ماه از جیب بخوریم و من نتونم بخاطر سرمای هوا برم سر کلاس زبان و توی نوبت کلاس بمونیم و ...، میریم 2 هفته میمونیم و بر میگردیم ایران ، حداقل پول بیشتری با خودمون ببریم و بگذاریم فروردین سال بعد بریم که هوا هم خوب باشه ...اعصابم خرد شد . از یه طرف میبینم منطقی میگه ، از طرفی این موضوع کل برنامه های زندگی من رو تحت تاثیر قرار میده .نظر شما ها چیه ؟
راستش من وضعیت آب و هوای تورنتو رو دیدم مثل کرج بود ، خیلی فرق نمیکرد . راست راستی اینقدر سرده که نمیشه بیرون اومد ؟
موفق باشی ساراجان .
sepiajan azizam hast man khodam gereftam khiyabane lalezar dare man chanta gereftam onja bara khahare hamsaramam bordam.khanomi man to khone khodam vaks mikonam azizam ye kasaro foil tosh mizaram va on kasaro mizaram ro ketri ro ghaz mibini che pishraftam:p.khanomi benazare man behtare akhare mordad berid hanoz hava sard nashode ta ja biyoftid havaham yavash yavash robekhonaki mire azizam darzemn madreseha va daneshgahashonam az avasete shahrivar shoro mishe havasham akharaye shahrivar ke ma onja bodim mesle avayele azar mahe enja bod .khob bod badam shoma onja harvaght mikhay beri biron bayad aval abo havaro chek koni onja lahze abo havaro migan darkol rozi 3bar abo hava ro migan bazivaghta onja sob baron miyomad zohr aftabi bod kamelan va dobare shab barndegi.negaran nabash tavakol bekhoda kon boro .onja mikhay chikar koni albate agar dost dashti bego
سلام به همه بخصوص به سپیای عزیزم
خیلی خوشحالم که کارها داره ردیف میشه و بزودی میبینمتون. سپیا جون راستش من فکر میکنم من حتما باید یا باهات تلفنی صحیت کنم یا بهت ایمیل بزنم. در مورد این کلاسی هم که من نوشتم باید بگم این کلاس در واقع کلاس کاریابیه و ربطی به دانشگاه نداره یعنی وقتی کسی میره این کلاس ابتدا بسته به اینکه زبانش در چه سطح باشه ممکنه کلاس زبان داشته باشه یا بدون کلاس زبان مستقیم روش صحیح رزومه نویسی و مصاحبه کاری رو آموزش ببینه بعد از اون هم یا باید خودش لیست شرکتهای مرتبط با کارش رو به اون کلاس بده یا خودشون پیدا میکنن و تماس میگیرن و اگر در مصاحبه قبول بشه میره 3 ماه بصورت مجانی کار میکنه و در نهایت یا اون شرکت استخدامش میکنه یا اینکه اون شرکت استخدامش نمیکنه و 3 ماه براش تجربه کانادایی محسوب میشه . باید اینو بگم که لزوما همه کسانی که این کلاس میرن کار پیدا نمیکنن و یا استخدام نمیشن.
از جهت آب و هوا اگر بخوای فکر کنی بهتره که دیگه اواحر مرداد حتما اینجا باشید چون بعدش دیگه هوا سرد میشه و عملا دیگه چیز زیادی از زیباییهای اینجا رو نمیتونی ببینی و باید منتظر بهار سال بعد بشی البته ما خودمون هم اواخر شهریور اومدیم و دچار مشکل خاصی هم نشدیم. و آمــــــــــــــــــا در مورد سرما اصلا اصلا فکر نکن که شبیه کرجه چون بیشتر شباهت به سیبری داره تا کرج !!! اینجا ممکنه درجه هوا مثلا 10 درجه زیر صفر باشه ولی چون همیشه باد میاد معمولا احساس آدم ده درجه کمتر از درجه ایه که اعلام میشه. اینجا زمستون سختی داره و آماده باش.
ولی همه اینها باعث نمیشه که شما نتونید مثلا کلاس زبان برید چون احتمالا ماشین میخرید و مسئله حل میشه ضمنا اینجا سیستم اتوبوسهاش هم خوبه ولی من خودم به شخصه حاضر نیستم تو اون سرما برم اتوبوس سواری ولی خیلیها این کار رو میکنند هر روز!!!
سپیا من برای اینکه یادم بمونه قسمت سوالاتت رو کپی گردم اینجا:
" هزینه تلویزیون میگفت معمولا " روی خونه هست
- فعلا "‌چیزی از ماشین نگفت ....
- اجاره خونه های rental رو 800-900 دلار درماه و اجاره condo یکخوابه رو 1000-1100 تا بهم داد .
ما حساب کردیم ، دیدم با 2000 تا میشه زندگی کرد ،‌که یک کم با هزینه های اعلام شده توسط شما و اون آشنامون متفاوته .
چند تا سوال :
1- اگر بخوام نلیسا رو مهد بگذارم باید 500 دلار در ماه هم براش شهریه بدم ؟
2- آپارتمان ها مبلمان دارن ؟ صلاح میدونی از وسایل برقیم مثل میکسر ، آرام پز و ماشین ظرفشویی چیزی رو freight کنم ؟چون هزینه خرید مبلمان رو این آشنامون میگفت برای یه ست 6 نفره ساده از 2000 دلار به بالا لحاظ کنم .
3- چیزی که راجع به گواهینامه گفته بودی ، این آشنامون برعکسش رو گفت ،‌یعنی میگفت هم مدارک تحصیلی ، هم ترجمه بیمه نامه ماشینتون که سابقه driving توش باشه رو ببرین سفارت کانادا توی ایران تایید کنه . تا توی کانادا بشه از تخفیف بیمه ماشین که حدود 250 دلار در ماهه برخوردار بشین ،‌نظرش این بود که گواهینامه مون رو بیاریم اونجا برای ترجمه ،‌چون 20 دلار بیشتر نمیگیرن .میخوام نظرت رو راجع باین قضیه بدونم .
و اینکه خوشحالم همسرت کار مرتبط پیدا کرده . امیدوارم برای همسر من هم کار مرتبط پیدا بشه ...من فعلا " حوصله کار دائم ندارم ...بسه هرچی کار کردم .میخوام با بچه ام حال کنم .در بخونم ،‌کار پارت تایم بکنم و در 70 سالگی جایزه نوبل شیمی رو ببرم !!!!( آرزوهای بزرگ )‌
بردیا خوب با محیط اخت شد ؟ خیلی نگران نلیسام .از حالا بهش دارم میگم باید اونجا انگلیسی حرف بزنی و خودش ظاهرا " استقبال میکنه . "
1- هزینه تلویزیون لزوما روی خونه نیست و الان خیلی از خونه ها به اصلاح کابل ندارن و باید جداگانه خودت بگیری معمولا خونه های قدیمیتر کابل دارن.
2- هزینه ماشین هم اگر دست دوم بخری که تمام پولش رو بدی در واقع فقط هزینه بیمه اشه که باید بدی و بیمه اینجا خیلی گرون و متفاوت با ایرانه هر چه ارزش ماشین بیشتر باشه بیمه هم بالاتره ما ماشین رو لیز کردیم یعنی نو هست و ماهیانه حدود 350 دلار بابت لیزینگش میدیم(هوندا سیویک 2010) تا 3 سال و بعد از 3 سال یا ماشین رو به کمپانی تحویل میدیم و یک ماشین دیگه لیز میکنیم یا همون رو باید پول بدیم و بعنوان دست دو بخریمش. بابت بیمه اش هم ماهی حدود 250 در ماه میدیم یعنی حساب کن ما ماهی 600 دلار داریم پول ماشین میدیم. ولی اگر ماشین دست دوم ارزون بخری مسلما هزینه بیمه اش هم پایینتره. بنزین هم در حال حاضر لیتری 1.3 دلاره و بسته به قیمت نفت بالا پایین میشه همسر من چون با ماشین میره محل کارش که نزدیک هم نیست و نزدیک فرودگاهه(البته اینجا محل های کار همه دوره) تقریبا هفته ای 50 دلار هزینه بنزین میدیم.
3- اجاره خونه ها کمی بالاتر از چیزیه که بهتون گفتن ولی بازم بستگی به این داره که آپارتمان کجا باشه و نو یا قدیمی باشه؟! فکر میکنم با ماهی 1250 شاید بشه یک خوابه خوب پیدا کرد.
4- مهد اینجا در سن و سال بردیا و نلیسا باید ماهی بین 800 تا 1000 دلار هزینه کنی ولی اگر هم خودت و همسرت شاغل یا محصل باشید و درآمدتون هم خیلی بالا نباشه دولت سوبسید میده که سوبسیدش هم خوبه ولی باید در نوبت قرار بگیری که اونم معمولا 6 ماهی طول میکشه بهتره به محض اینکه رسیدی واسه سوبسید مهد اقدام کنی.
5- آپارتمانها مبل ندارن ولی ماشین لباسشویی و خشک کن و معمولا ظرفشویی و یخچال و اجاق گاز و مایکروویو معمولا دارن. اصلا اصلا وسیله برقی با خودت نیار چون اینجا برقش متفاوته فقط چیزهایی مثل دوربین که روش نوشته از 120 تا 220 ولت کار میکنه رو با خودت بیار.
من چون وسایلم رو فرت نکردم هیچ چیز خاصی نیاوردم و همه چیز خریدم ولی به نظر من قیمت مبل با ایران تفاوت محسوسی نداره اگر خیلی مبلهات خوب و عالیه میتونی فریت کنی این به خودت ربط داره.
6- در مورد گواهینامه هم درست گفته بهتره بدید سفارت کانادا گواهینامه رو تایید کنه منم همین رو گفتم. ما هم اینجا مجبور شدیم بفرستیم سفارت ایران در اتاوا تا تایید بشه و دوباره اینجا ترجمه اش کردیم با همون 20 دلاری که نوشتی.
بردیا هم خیلی خیلی راحت با مهد کنار اومد و الان با علاقه زیاد هر روز میره مهد و خوب مشکل زبان داره ولی اذیتش نمیکنه چون الان مهدی که میره مال مهاجرینه و همه بچه ها مثل همن و خیلی زبان بلد نیستن ولی داره پیشرفت میکنه در این مورد باید نگران خودمون باشیم تا بچه ها.
سپیای عزیز به هر حال مهاجرت پروسه سختیه و از الان خودت و همسرت رو آماده کن .
منم امیدوارم همسرت خیلی زود بتونه کار مناسب رو پیدا کنه و تو هم بری دانشگاه و کلی موفق بشی و برنده جایزه نوبل هم بشی چرا که نه؟!
لازمه که من یک چیزی رو بهت بگم اونم اینه که اینجا سیستم طوری تعریف شده که با کار یک نفر معمولا خرج زندگی بالاخره درمیاد ولی فقط همونه و میشه دخل و خرجت جور دربیاد برای اینکه زندگی خوبی داشته باشیم حتما باید دو نفر کار کنن.