2777
2789
سلام دوستان
شهرزاد جون واقعا ممنون که میای و اطلاعاتت رو در اختیار دیگران قرار میدی...دوستان ساکن کانادا دیگه به این تاپیک نمیومدن(:

آنی عزیز ممنونم........پسرم که الان 4 سالش شده و نی نی رو سه ماهه باردرام........برام دعا کن.........خیلی دست تنهام!

...دوستای عزیز کسی اینجا دو تا بچه نداره؟

انی جون عکس کاربرت عس نی نی ت هست؟ چه بامزس...........چند وقتشه عزیزم؟خیلی هوس نوزاد کردم...بوی نوزاد........گریه نوزاد.........وای خدا
چو شقایق از دل سنگ برآ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنی جون با این حساب اونجا مدرسه خصوصی خیلی هم گزون نیست ولی لابد اینجا هم مدارس خصوصی درجه بندیه که من بی خبرم ولی من به جز همین یک مورد اصلا نشنیدم کسی بچه اش رو بفرسته مدرسه خصوصی اینی هم که میگم بسیار بسیار پولدارن.
آنی عزیزم ...ببخشید..........من کلا یه کمی کم حافظم..........دیدم چقدر اسمت اشناس(شرمندههههههههههه)
آها ن مامان نلی و؟؟؟؟؟؟؟ و..........وای یادم نمیاد اسم کوچولوهاتو(ببخشید).........شزمنده شدم حسابییییییییییی....
من دیگه به اون تاپیک نمیرم......چون همه اونجا منتظرن و حس میکنم اگه چیزی بگم شاید یه درصد نا امید بشن.........البته امیدوارم که تا الان همشون مثبت شده باشن
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام به همگی ، و یک دنیا ممنون شهرزاد عزیز که من رو راهنمایی میکنی، باید بگم منظور من این نبود که ما از الان کارمون در محیط دانشگاه تضمین شده هست، ما که هنوز هیچ اقدامی نکردیم ، منظورم این بود که چون ما اینجا مقیم هستیم و کار خوبی داریم البته در حال حاضر فقط همسرم کار میکنه، برای همین اگر بتونیم از اینجا برای اونجا کار گیر بیاریم دوباره سختیه مهاجرت رو به جون میخریم وگرنه که با خوبیها و بدیهای اینجا کنار میایم و همینجا ادامه میدیم، چون زمان طولانی صرف شده تا به اینجا رسیدیم، و اگر دوباره بخواهیم همین مسیر رو اونجا هم طی کنیم یعنی دوباره راه طولانی و سخت. در ضمن اینجا کسانی که در دانشگاه تدریس میکنن سعی میکنن یک سال از زمان تحصیل رو حالا یا در مرحله دکترا یا postdoc در یک کشور دیگه و دانشگاه دیگه باشن که بیشتر امریکا، انگلیس ، کانادا و هلند رو انتخاب میکنن وقتی برمیگردن موقعیته بهتری براشون ایجاد میشه، و از اونجایی که همسرم هم در فکر چنین سفری هست با خودمون گفتیم جایی بریم که اگر دیدیم خیلی بهتر از اینجاست همونجا بمونیم. اینجا مدارس خصوصی هم هست و با اینکه اکثرا مدرسه دولتی میرن اما من خیلی از ایرانیها رو میشناسم که مدرسه خصوصی میفرستن البته بگم که شهریه به این حالت اونجا نیست آخرین باری که شنیدم حدود چهارصد یورو در ماه، اما با این حال اگر در یک خانواده یک نفر شاغل باشه باز هم امکانش نیست مگر اینکه پزشک باشن یا وکیل . بابت مخارج هم ما هم سه نفریم یعنی منو همسرم و یک پسر کوچولو، اینجا هم برای اکثر موارد پزشکی اول میرن دکتر عمومی و اگه تشخیص بده میرن متخصص ، اما امکان اینکه مستقیم هم بری پیش متخصص هست مثلا دکتر زنان و یا ارتوپد من هر دوش رو مستقیم رفتم .
باز هم ممنونم از لطف شما روز و شب خوبی داشته باشید.
شهرزاد جون ممنون از توضیحاتت .

شوهر من دکتر دامپزشکه و من هم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی اگه ممکنه از خواهرت که تو کبک خیلی ساله زندگی می کنه بپرس که وضعیت کار برای ما اونجا چطوریه ؟ و اینکه با چقدر درامد در ماه میشه یه زندگی معمولی رو اونجا داشت .

ممنون
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
بعدش هم دوست دارم بفهمم چقدر طول میکشه که یه کار مناسب پیدا کنیم و اینکه اگه در رابطه با رشتمون کار زود بدست نیومد چه کاری بازار کارش خوبه الان در کبک که من برم اموزشش رو ببینم و مدرک بگیرم .
ممنون میشم اگه جوابم رو بدی .
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
می می نی عزیز
دیروز تو یک جمعی بودم باز در مورد مدرسه خصوصی سوال کردم بهم گفتن که قیمت نرمال مدرسه های خصوصی برای بچه های دبیرستانی معمولا سالی 20 هزار دلاره و برای دبستان ور اهنمایی مقداری پایین تره و اون مدرسه ای که من گفتم سالی 50 هزار دلار خیلی استثنائیه.
پریا جون من هنوز با خواهرم صحبت نکردم ولی ما اینجا یک دوست داریم که شوهرش دامپزشکه تا جاییکه میدونم باید اینجا مدرکشونو تطبیق بدن که باید در امتحان ورودیش قبول بشن و مقداری قبولیش سخته و هزینه اش هم بالاست اگر بشه از دانشگاه وام گرفت خیلی خوبه ولی دوست ما نتونست وام بگیره و از طرفی چون خانمش شاغل نبود و از پس هزینه های جاری خونه برنمیومدن فعلا نتونسته بخونه برای تطبیق ولی جوریکه شنیدم اگر کسی بتونه مدرکشو تطبیق بده بعدا میتونه درامد خیلی بالایی داشته باشه.
پریا جون در مورد زمان پیدا کردن شعل هم باید بگم این چیزی نیست که بشه نسخه واحدی برای همه پیچید. مثلا ما دوستی داشتیم اینجا که 6 ماه بعد کار مرتبط پیدا کرده و کسی رو هم میشناسم که بعد از یکسال هنوز کار پیدا نکرده و الان رفته شهر دیگه ای که اونحا شانسشو امتحان کنه. اما قضیه پزشکها همونطور که گفتم جداست مدرکشونو باید حتما تطبیق بدن و اینجا برن دانشگاه.
و اما اینکه بگم اینجا کار خاصی هست که خیلی پردرآمده چیزی به ذهنم نمیرسه معمولا اینجا خانمها میرن تو فروشگاهها کار میکنن حالا چه صندوقداری چه مرتب کردن اجناس و ... خوب اونهایی هم که آرایشگری بلدن میتونن برن تو آرایشگاه کار کنن.
مرسی دختر خوب(چه اسم سختی) شما لطف داری. راستش من وقتی اومدم اینجا بعد از مدتی حس کردم اگر خیلی چیزها رو از اول میدونستم به مشکلات کمتری برمیخوردم البته اینجا ما زیاد دوست و آشنا و فامیل داشتیم ولی چون همه خیلی سال پیش اومده بودن نتونستن ما رو درست راهنمایی کنن اینه که من واقعا دوست دارم اگر کاری از دستم برمیاد برای دوستانم بکنم.