2777
2789
به نظر من زمان اومدن خیلی مهمه بطور مثال اینجا سالی 3 بار کلاسهای co op برگزار میشه این کلاسها خیلی مهم هستن و از طرف دولت کانادا بصورت مجانی یا با هزینه خیلی پایین برگزار میشه . این کلاسها رزومه نویسی و اینترویو رو کامل آموزش میده و در صورتیکه زبان انگلیسی قوی نداشته باشی در وهله اول کلاس زبان داره بعد از اون هم بسته به زمینه کاریت میفرسته شرکت مرتبط با کارت که باید 3 ماه کار مجانی انجام بدی و در صورتیکه شرکت از کارت راضی باشه استخدامت میکنه و در غیر اینصورت در این مدت تجربه کار کانادایی کسب کردی که بسیار ارزشمنده . زمان شروع کلاسها و ثبت نامشون مشخصه و مثلا وقتی ما اومدیم دو هفته بعدش ترم شروع میشد که چون ما اطلاع نداشتیم اون ترم رو از دست دادیم و میشه گفت 4 ماه عقب افتادیم و اینجا 4 ماه یعنی هزینه بسیار بالا.
ما قبل از اینکه بیایم مدارکمون رو با هزینه بالا در ایران ترجمه کردیم و با خودمون آوردیم (به نظر من همون موقع که مدارک رو برای اپلای میفرستید باید دو نسخه ترجمه کنید که مشمول هزینه دوباره نشید) در حالیکه اکثر ترجمه ها رو دیگه اینجا قبول ندارن و باید از نو همینجا توی دفاتر اینجا ترجمه کنید و معمولا هزینه اش از ایران بیشتر نیست.
بطور مثال ما اینجا وقتی میخو.استیم برای گواهینامه رانندگی اقدام کنیم متوجه شدیم که ترجمه ایران ارزشی نداره و اینجا دوباره در یکی از دفاتر ترجمه اش کردیم بعد از مدتی متوجه شدیم که میتونستیم از اول مدارکمونو بفرستیم سفارت ایران در کانادا و اونجا هم ترجمه میشد و هم سابقه رانندگیمون معتبر اعلام میشد (در ایالت انتاریو دو نوع گواهینامه رانندگی هست g2 , g که برای داشتن g باید حداقل یک سال سابقه رانندگی داشته باشی و در صورتیکه g داشته باشی بیمه ماشین کم میشه ) ما برای اینکه بتونیم سابقه مون رو اضافه کنیم دوباره مدارک رو فرستادیم اتاوا و باز هزینه مجدد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرزاد جان من هم سپاسگزار لطف و زحمات شما هستم و از اینکه اطلاعات ارزشمندتون رو در اختیار ما میگذارید ممنونم، امیدوارم که همیشه سلامت باشید و زندگی آروم و خوشی رو اونجا بگذرونید.
سلام به همه دوستان عزیز
مخصوصا شهزراد جوان که انقدر دوستانه وقت میذاره و ما رو راهنمایی میکنه............ایشالا همیشه سلامت باشی دوست گلم.
امیدوارم که همه خوب و خوش باشید...........من هم مشغول کارهاری عید و خونه تکونی هستم..تازه یکمیش تموم شده..........خیلی واسه عید منتظرم ...که شوشو تعطیل بشه و وقت بیشتری واسه ما داشته باشه .....اخه این اواخر کارش خیلی زیاد شده............
خوش باشید
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام به همه دوستان و شهرزاد عزیز. دو تا سوال داشتم: میدونید که تو ایران اگه سن بالا تو شرکتی استخدام بشی بیمه ات نمیکنن. میخوام بدونم کانادا چه جوریه من و همسرم 36 و 37 ساله هستیم و همسرکم مهندس عمرانه. اگه برای مهاجرت اقدام کنیم تا کارمون درست بشه بالای 40 میشیم. اگه کار پیدا کنیم با این سن و سال بیمه میشیم؟ بیمه ای که آینده حقوق بازنشستگی داشته باشیم. سوال دوم اینکه برای شروع حدودا با چقدر پول باید اومد اونجا تا وقتی که کار پیدا کنیم و از گشنگی نمیریم؟
لپک عزیز اینجا اصلا اون سیستم بیمه ای که در ایران داریم رو ندارن یعنی اصلا سابقه بیمه ای که بعدها مشمول حقوق بازنشستگی بشی وجود نداره اینجا وقتی میری سرکار خودت حسابی باز میکنی و هر ماه به اون حساب مقداری از حقوقت رو واریز میکنی که مشمول مالیات نمیشه البته بعضی از شرکتها هستند که علاوه بر پولی که تو میریزی مقداری هم خودشون به حساب بازنشستگیت واریز میکنن.
2- این خیلی سوال سختیه و بستگی به خیلی شرایط داره اینجا خیلیها با پول کم میان و خوب بهشون بیشتر فشار میاد ولی به هر حال میرن یک کار غیر مرتبط پیدا میکنن که ممکنه از نظر ما ایرانیها سطح پایین به حساب بیاد و درآمد بالایی هم نداره اما اگر با پول بیشتر بیای خیالت راحت تره.
می می نی عزیز من امروز با برادرم صحبت کردم گویا حقوق post doc با prof خیلی فرق داره البته گفت که باز بسته به رشته ایشون و البته شرایطشون میتونه عدد حقوقشون تغییر کنه مثلا رشته های پزشکی اصولا رنج حقوقشون بالاتره و اینکه زیر نظر چه کسی کار کنن و تواناییهاشون چقدر باشه باز عدد فرق میکنه! ولی اگر بطور متوسط یک عدد تخمینی بخوای باید بگم سالیانه حدود 60 هزار دلار میتونه دریافتی داشته باشه(این عدد رو خیلی تخمینی گفت و به هر حال شما باز هم در این زمینه تحقیق کنید) . دوست عزیزم اگر باز هم سوال دیگری داشتی میتونی بهم ایمیل بزنی.
شهرزاد جان خیلی لطف میکنی که سوالات مبهمی مثل سوالات منو انقدر با صبر و حوصله جواب میدی.
مثلا با 20 تا 30 میلیون پول چند ماه میشه سر کرد ( برای داشتن شرایط نه خیلی بد نه خیلی خوب)؟
یه مهندس عمران وضعیت کار براش چه جوریه؟
کار سطح پایین یعنی چه کاری و این کار حقوقش ماهانه چقدره؟
راستش همسر من بنده را برای خارج شدن از ایران کچل فرموده اند و من اصلا قدرت همچین ریسکی رو ندارم با این سن بالایی که داریم.
لپک جان من و همسرم هم مهندس عمرانیم و تا حالا که 5 ماه میگذره هنوز توفیق یافتن کار رو نداشتیم البته من خودم هنوز اقدامی نکردم . در حال حاضر همسرم داره میره کلاس Co op که قبلا در موردش توضیح دادم(نوعی کلاس کاریابی) . اکثر دوستان ما میگن یکی دو سال سخت رو خواهید داشت . توی نت که سرچ کنی پر از کاره برای مهندسین عمران ولی همه تجربه کار کانادایی میخوان و به محض اینکه میبینن آخرین تجربه کاریت مال ایرانه رزومه ات رو کنار میذارن.
در مورد مقدار پول: ببین من قبلا لیست هزینه های زندگی رو گذاشتم مثلا الان هزینه زندگی ما ماهیانه 3500 دلاره تقریبا ولی با کمتر از این پول همیشه زندگی کرد بستگی به این داره که کجا خونه اجاره کنی ؟ماشین داشته باشی ؟
بعد هم اینکه وسایل اولیه زندگیت رو چطوری تهیه کنی؟ من تصورم اینه که کمتر از 2500 دلار نشه .
منظورم از کارهای غیرمرتبط هم خیلی چیزها میتونه باشه تصور کن توی فست فود کارکردن.
سلام به همگی من تورنتو هستم الان یکسالی هست که اومدم با همسرم به تازگی هم تصمیم گرفتیم نی نی دار بشیم من اینجا خیلی تنهام خوشحالم که این سایت رو پیدا کردم البته الان ساعت 1 شب برا همین فکر کنم کسی نباشه خوشحال میم اگه با دوستای جدیدی اشنا بشم امیدوارم اگه منتظر نی نی هم هستین خدا مهربون قسمتتون بکنه
سلام به دوستای گلم
شهرزاد..لپک و تولد دیگر امیدورام خوب و خوش باشید............
تولد جان ایشالا خدا یه نی نی سالم بهتون هدیه میده .....................
شهزاد و تولد جا میخوا م بدونم اونجا امنیت اجتماعی واسه مهاجرها چطوریه...مثلا اگه شوهر ادم یه دو سه ماهس نباشه ادم میتونه بدون ترس اونجا زندگی کنه.............من همیشه از این موضوعات میترسم...آخه فیلم ترسناک زیاد نگاه میکنم ...روم اثر گذاشته!!!!!!!!!!!
چو شقایق از دل سنگ برآ...
شهرزاد جان ، نمیدونم با چه کلماتی میشه از لطف و زحمت شما برای راهنمایی های مفیدتون تشکر کنم. امیدوارم که هر جا هستید در کنار خانواده محترمتون شاد و سلامت باشد. از مطلبتون در مورد کار در دانشگاه ممنون. چشم حتما باز هم تحقیق میکنم. من چند وقتی بود سرم شلوغ بود اینجا سر نمیزدم . اگر مزاحمتون نباشم خوشحال میشم بتونم بهتون میل بزنم. روز خوبی داشته باشید