2777
2789
پلنگ صورتی عزیز بیاین ماها که هنوز نرفتیم کانادا و داریم اقدام میکنیم، با هم تبادل اطلاعات کنیم چون بقوله شما اینجا همه فقط میپرسن و کسی نیست راهنماییمون کمه.
من از سایت مهاجران کانادا و چند تا سایت دیگه و بعضی از دوستامون که اونجا هستند اطلاعات میگیرم. شما ها چطور؟ تا حالا کانادا بودین یا از راه دور کسب اطلاع میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان تازه وارد به این تاپیک چه انهایی که قصد مهاجرت دارند چه آنهایی که اینجا هستند

خب چون دیدم دوستان زیادی اینجا آمدن و سوال پرسیدن خواستم بگم این تاپیک تا اینجا 37 صفحه است و بعضی از سوالها در صفحه های قبل توسط دوستان دیگر پرسیده شده و جواب داده شده شاید جواب سوال شما هم بین اونها باشه و اجتیاج به دوباره پرسیدن نباشه

وبسایتها و بلاگهایی هم هست که توسط مهاجرها درست شده و در آنها هم می تونید جوابهاتون را بگیرید / چند تایی اش را دوستان اینجا گذاشتند . با یک سرچ کوچولو هم می تونید کلی مطلب مفید پیدا کنید
زمانی که ما به کانادا می آمدیم تنها منبع کسب خبرمون کسانی بودند که به ایران سفر می کردند یا کسانی که فردی از اعضای خانواده اشون کانادا بودند اونموقع اینترنت در ایران به وسعت امروز در دسترس نبود شاید اگر منابعمون درست بود هیچ موقع مهاجرت نمیکردیم یا با چشم باز می آمدیم
ولی امروزه اینترنت و سایتهای مفید خیلی کمک می کنندو برای مهاجرت هرچی بیشتر بدونید بهتره . در مورد هوای کانادا ، شرایط شغلی در اینجا ، شرایط زندگی و ... تا میتونید اطلاعات جمع کنید .
اگر فقط نظر افراد را جویا باشید خیلی براتون تصمیم گیری سخت میشه چون هر کسی بستگی به شرایط خودش یک نظری در مورد اینجا داره _ مطمئنا نظر یک خانمی که با یک ازدواج راه دور سر یک خونه و زندگی چند سال ساخته شده در کانادا می آید با یک خانم دیگه که تنها در سن زیر25 اومده یا یکی دیگه که دو بچه محصل داره یا کسی که همه زندگی اش را در ایران فروخته ولی همه اون خرج یک سال زندگی اش در اینجا شده خیلی متفاوته - پس خودتون بیشتر بخونید و بیشتر بدونید بهتره
marryجان
فکر می کنم من خیلی دیر پستت را دیدم و برای پاسخ به شما دیر باشه ولی باز هم می نویسم
برای گرفتن پاسپورت کانادایی ( وایرانی) باید بچه حتما شناسنامه کانادایی داشته باشه و اگر همون فردای روز تولد هم اقدام کنی برای ثبت نام و بعد اون درخواست شناسنامه و گرفتن عکس و ... در مجموع فکر می کنم حد اقل حدوددو ماه و نیم تا 3 ماه بشه . البته امیدوارم شانست خوب باشه و همه چیز سریعتر پیش بره برای بچه من به دلیل یکسری بد شانسی ها 4 ماه طول کشید
salam bache ha . mikhastam ye soal konam man alan sakene italy hastam mikhaym biaym canada vase zendegi . oonam geyre ganoooni az tarige pas. mikham bishtar dar morede oonja bedoonam . dar morede sharayete haye mokhtalef . kelase zabanesh . va aya emkane diport darim ya na . age ham hast bade che modat emkanediport dare . age ham bekhad dorost she mamoolan chegadr tool mikeshe .kasi hast ke be soorate geyre ganooni oomade bashe oonja va dare karash dorost mishe . va che casi ro entekhab karde vase egamat. mer30 age rahnamaiim konin .rasti ma torento ro entekhab kardim chon yeki az torento donbale karamoone ,mer30
من دو راه رو پیشنهاد میکنم که همه اونایی که قصد اقدام برای مهاجرت به کانادا رو دارند هر دو رو استفاده کنند :

1- تمام مشاوران مهاجرت که به وکیل مهاجرت معروف شده اند رو توی نت سرچ کنید و تا جایی که براتون امکان داره بیشترشون رو وقت مشاوره بگیرید و یه سر برید و فرم ارزیابی پرکنید تا مشاوره بشید و امتیازتون برای رفتن معلوم بشه و دستتون بیاد. یه کاغذ و خودکارم دستتون باشه که اطلاعاتی که بهتون میدن رو یادداشت کنید.باید باهوش باشید و سوالای اساسی تون رو بپرسید. هر کدوم از این وکیلا یه ذره به شما اطلاعات میدن که میتونه خیلی کمک کننده و مفید باشه و این اطلاعات کل داراییشونه و بعد از قرارداد هیچی بیشتر از شما ندارند که بهتون ارایه کنند. پس از این وکیلا فقط برای جمع و جور کردن اطلاعاتتون استفاده کنید.

2- به این سایت سر بزنید و اطلاعاتش رو مطالعه کنید. عضو بشید و سوالاتون رو بپرسید . اینا قدم به قدم شما رو راهنمایی میکنن.
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?44-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7
آزی مامان جان بی دقتی وکلا اسیبهای زیادی به موکلین میزنه.اگه حوصله شو داری خودت پیگیر شو .اما اگه اصرار داری وکیل بگیری به نظر من با کمی تفاوت ،همه شون مثل هم هستن.توی نت سرچ کن و وقت بگیر .پیش چند تاشون برو و هرکدوم به نظر خودت دقیق تر اومد رو انتخاب کن.