2777
2789
ای بابا انگاری بچه های کانادا تاثیر شدیدی از کانادائی ها گرفتن و در هر بحثی به این راحتی ها شرکت نمیکنند و نظری نمیدهند :)))

ساها جون پیدا کردن کار در استان های مختلف آمار متفاوت خودش را داره ... شرایط آب وهوائی ، توریستی بودن ، تجاری بودن ، نفت خیز بودن روی اوضاع شغلی تاثیر داره اما مهم توانائی برای گرفتن یک شغله که اون بحث مفصلی داره .... اما در کل مشکلات اقتصادی و بیکاری زیاد شده .

هزینه هر ماه زندگی هم بستگی به استایل زندگیت داره دیگه : اینجا میشه برای دو نفر آدم از ماهی 1000 دلار هم خونه اجاره کرد (یک طبقه ) و هم مایحتاج اولیه را تهیه کرد تا به بالا ...
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها ما هم اقدام کردیم و تازه فایل نامبر دوممون اومده منم هیچ کس رو اونور ندارم و سوالهای زیادی دارم؟یکیش اینه:میشه در حین تحصیل دکترا حامله هم شد و محدودیتی نداره؟
سلام دوستای خوبم.
من می‌خوام واسه کانادا اقدام کنم.خودم هم می‌تونم واسه کبک اقدام کنم هم تورنتو.چون رشتم معماری.اما همسرم صنایع خونده و فقط میتون واسه کبک اقدام کنه. اونم نه الان دو ساله دیگه چون داره میره سربازی.
من مدرک pressly آمریکا رو دارم که بهم گفتن اگه پشت نویسی بشه خیلی‌ خوبه واسه کانادا.اما الان با یه شرکت مهاجرت صحبت کردمو گفت چه پیام نور باشی‌ چه pressly هیچ فرقی‌ نداره امتیاز خاصی‌ نداره.
کلی‌ دپرس شدم.آخه چرا؟یعنی‌ هیچ فرقی‌ نداره؟در ضمن من فکر می‌کردم حالا حالا‌ها واسه کبک فقط یه مصاحبه? فرانسه دارن نگو الان شده مدرک تف فرانسه.یعنی‌ از ساله ????.کلی‌ اعصابم بهم ریخته.

حالا دوستای خوب من به من بگین من چیکار کنم؟بشینم واسه آیلس بخونمو واسه تورنتو اقدام کنم؟

اگه من برم اونجا و اقامت موقت کانادا رو بگیرم ولی‌ p r نباشم می‌تونم واسه خانواده‌ام اقدام کنم.نه.درسته نه؟نمیتونم؟

می‌تونم قبل از اینکه pr بشم بیام ایرانو اینجا زندگی‌ کنم؟

سما جون یک کم پراکنده توضیح دادی تا جایی که متوجه شدم پاسخت را میدم ...

اولا به نظر من بهتره خودت اپلیکنت بشی و اقدام کنی از حالا ، مدارکت اگر الان ناقص باشه مشکلی نیست بعدا میتونی کم کم براشون بفرستی ، ولی زودتر اقدام کن و بفرست بره ... چون تا همسرت بره سربازی و برگرده معلوم نیست دیگه رشتش توی لیست باشه . پس بهتره زودتر برای تورنتو اقدام کنی ...

اما انشالا اگر کارتون درست بشه و چند سال دیگه بخواین بیائین باید شرایط اسپانسر شدن را داشته باشی ، نیازی به سیتیزنی نیست ... با پی آر هم میشه ... فقط هم میتونی پدر و مادر خودت یا همسرت را بیاری ... البته باید درآمد سالیانتون در کانادا از یک سقفی بالاتر باشه ...

این سایتشه کاملا همه چیزو توضیح داده .... بهترین مرجع همینه

www.cic.gc.ca
اینکه مدرک از امریکا داری خیلی خوبه میتونی به پروندت پیوست کنی ، حداقلش اینه که برای کارائی و زبانت سند خوبیه .

در مورد برگشت هم تا وقتی که پی آر داری ، میتونی بری ایران و تا شش ماه ایران بمونی اما وقتی به مدت سه سال مداوم یا پنج سال متناوب در کانادا اقامت داشته باشی می تونی دیگه برای سیتیزنی اقدام کنی و دیگه رفت و آمدت محدودیتی نداره .
sadaf جون ، من فکر میکنم یک جور کار هنری که سمبل فرهنگ فرانسه باشه بیاری بهتره ... ، مثل تابلوی نقاشی از مناظر یا طبیعت فرانسه یا هر آبجکت فرهنگی دیگه

اما بیشتر اینجا gift card رواج داره ، میتونی وقتی رسیدی اینجا توی خود فرودگاه هم تهیه کنی ، از یکی از فروشگاه های بزرگ و معتبر گیفت کارد بگیر یا حتی آنلاین اقدام کن به هر مبلغی که میخوای .