2777
2789
سلام !
من بعد از غیبت طولانی اومدم !
ماجرا زیاد داشتم ! یه نی نی ناخواسته بود که بخاطر کورتاژش عذاب زیادی کشیدم ( استرس روحی بود تا جسمی خصوصا که برای اینکار باید از روشهای غیر قانونی عمل کنی . حالا شکر خدا دوست شوشو دکتر عمومیه و برام هماهنگ کرد و امپولش رو گرفت و تحت نظر خودش بهم تزریق شد ) نمیدونم شاید اگه شرایط زندگیم جور دیگه ای بود نگهش میداشتم . هر چند معتقدم که برای زندگی توی ایرا ن یکدونه هم ز یاده .ولی باتوجه باینکه آپدیت مدارکمون ابان بود و با پیش بینی های من تا تیرماه باید وضعیتمون برای مصاحبه یا معاینه پزشکی روشن شه دیدم نمیشه نگهش داشت.فکر کنین با یه شکم گنده برم مصاحبه و بعد با یه نی ین زیر بغل و یه نینی توی دست برم کانادا !!!!
خدا خودش من رو ببخشه . اگه اومدنی شدم شاید دومی رو هم بخوام . بیشتر بخاط اینکه نلیسا تنها نمونه و البته اگه این کورتاژبرام دردسر درست نکرده باشه .
درست یکروز بعد از کورتاژ، توی زیر زمین مغازه فوش محصولات چرم سقوط کردم ! صاحب مغازه با این اسانسورهای بالابر رفته بود توی زیرزمین نکرده بود یه صندلی روی سوراخش بزاره یا بالابر رو بده بالا ،حالا جای بالابر کجاست ، درست جلوی قفسه ای که میفهای زنونه رو گذاشته بود . منهم چشمم به کیفها افتاد . رفتم قیمتش رو ببینم که افتادم . از سر تا پشت رونم همه جام خورد . شوهرم میگه خدا خیلی بهت رحم کرد که صاف افتادی چون دور تا دورت پر از نبشی تیراهن بود . سر تا پام گریسی شد . نلیسا گریه میکرد . من گیج بودم و حالت تهوع داشتم .صاحب مغازه اینقدر رند بود که حتی نکرد ما رو برسونه بیمارستان . پیمان از هولش منو زود برداشت برد ، چون پشت سرم هم خورده بود و از همون اولش دنده زیر سینه چپم خیلی درد گرفت و پشت سرم به اندازه یه هسته هلو اومد بالا !خدار اشکر ضربه مغزی نشدم ولی دنده ام اسیب دیده ، 4 تا دکتر عکسش رو دیدم و دو تا شون میگن جابجا شده ف دیشب اخریش که ارتوپد بود میگفت ضرب دیده و در خصوص دنده فرق بین ترک ، ضرب دیدگی و شکستگی تنها در زمان مداواشونه . نه میشه گچ گرفت ، نه میشه آتل بست .دوباره برام2 روز استعلاجی نوشت تا اخر هفته نرم . هفته پیش هم که دوشنبه کورتاژبود . تا آخر هفته به بهانه مسمومیت غذایی نرفتم .
هنوز سونوگرافی هم نرفتم ببینم تموم شده یا نه ، چون هنوز خیلی خیلی کم خونریزی و لخته بینی دارم .ایدوارم تموم شده باشه م مجبور به عمل نشم . توی همین یک هفته که تمام کارها افتاده گردن پیمان ، کم آورده . قبلش انجام تمام کارهای نلیسا بجز خوابوندنش ، تمام خرید های خونه بامن بود .حالا یکدفعه پیمان اسیر شده و من کار ی نمیتونم بکنم . بچه ها برام دعا کنین زود خوب شم . همه اش دارم فکر میکنم اگه این اتفاق اونجا افتاده بود دمار از طرف صاحب مغازه در میاوردن و غرامت میگرفتن . برای سرکار فتن مشکل پیدا کردم ، شوهربیچاره ام چون باید نلیسا رو صبح تخویل سرویسش بده و عصری هم از مهد تحویلش بگیره ، ( خونه ما طبقه 4 هست < اسانشور هم نداریم ) نمیتونه اضافه کار بمونه .بچه ام رو یک هفته است بهش دست نزدم .ااینها همه اش خسارته دیگه !ا
لان که دیدم یکی از بچه ها گفت بعد از 6 ماه نامه شون رفته آلبرتا ، ترسیدم یک دفعه . حس میکنم از نظر زبان باید کار کنم . هر چند توی کلاسی که میرفتم معلممون میگفت تو همه چیت خوبه ، فقط تلفظت درست نیست . راستش قبول دارم که اعتمادنفسم بد نیست ، یعنی با هرچی بلدم جمله میسازم . دایره لغاتم زیاد نیست ولی منظورم رو میرسونم .مشکلم بشتر تلفظ و تنالیته است که برادرم که استرالیاست میگه اون توی محیط حل میشه .البته سعید ما قبلا ز رفتنش حدود 2 سال متمرکز شد روی زبان و با سطح خوبی رفت اونجا .توی کلاسی که میرفتم سطح بچه ها بد نبودولی حرف نمیزدم ، بعد به من میگفتن فکر کردیم تو چند وقت خارج از ایران زندگی کردی !!!
واینکه از مصاحبه میترسم ، نمیدونم چرا ؟هر چند همونطورکه گفتم ، سپردم دست خدا هرچی صلاحه پیش بیاد . خصوصا مامان و بابای پیرم که دیگه جز من هیچ کس رو ندارن .
چقدر حرف زدم ببخشید .
راستی آآذین مامان رادمان که این تاپیک رو باز کرده ،تا 12روز دیگه داره میاد کانادا .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلنگ صورتی جون

مواظب باشید پلهای پشت سرتونو خراب نکنید . شرایط شما برای اومدن به کانادا خیلی خوب به نظر نمی یاد چون زبان همسرت طبق صحبت خودت هیلی عالی نیست واز طرفی مقیم دایم نیستید تا از بعضی خدمات استفاده کنید و از طرفی خرجای این کشور بالاست و شما مجبورید تا پیدا کردن شغل مناسب از کیسه بخوریدو....

یکی از دوستان ما با شرایط شبیه به شما اومد و دست از پا درازتر برگشت .
اگر به همسزتون پیشنهاد شغل شده باشه و با داشتن شغل بیایید مشکلی نیست در غیر این صورت همش ضرره.
موفق باشید
سلام به اعضا و فعالان خوب این تاپیک. یه سوال داشتم. میخواستم بدونم شما با کمک وکیل کارای مهاجرتتون رو انجام دادید یا اینکه نیازی به وکیل نیست و خود آدم میتونه بی وکیل درست و بی ایراد کارای پروندشو انجام بده؟ خیلی ممنون میشم جواب سوالم رو بدید.