2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه....

506 بازدید | 19 پست

ببرمت خونه مادرم بهت کمک کنه بچرو نگه داری امروز واکسن زدیم الان زنگ زده میگه ببرم اونجا برات سخته نمیدونه برم اونجا برام سخت تره تا بچه داد میزنه مادرش میگه شیر بده گشنشه خواهرش سه سال ازم کوچیک تره ولی هی تکون میخوره بچمو از خواب بیدار میکنه تازه همه کاراش هم به پای خودمه فقط شاید غذا درست کردن نداشته باشم چجوری بهش بگم دلم نمیخواد برم اونجا الان بهش گفتم بچه خوابیده کاریم نداره ولی هر دفعه یچی میشه میگه بریم اونجا ...

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

خوب برو ناز کن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس داره. نگرانه نتونی از پسش بر بیای. یکم بهش حق بده. بگو تو کنارم هستی کمکم میکنی. اگ اصرار کرد بگو مامانتو بیار خونمون. وسایل بچه همش خونه خودمونه. اینجا راحت تریم جامون ک عوض شه ارامش من و بچع کمتره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بگو من اینجا راحت ترم  عجبا با شوهر خودتم ....

میگم بهش ولی باز دفعه بعدی میگه بیا ببرمت همش دعوامون میشه سر این موضوع دوست ندارم برم اونجا تو تنگنا قرار میگیرم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بهش بگوعزیزم مادرت هم یه روزمثل من بی تجربه بوده بچه داری کرده تاالان یادگرفته بگومنم ازبچم خودم مراقبت میکنم واین روزاروتجربه میکنم ویادمیگیرم بگوبچه نیاوردم که همش برای این چیزابرم پیش بقیه خودم بامشکلاتم کنارومیام

با سیاست رفتار کن

بگو مامانت گناه داره عزیزم..اون بچه هاشو بزرگ کرده..الان وقت لذت بردن از نوه هاشه..نه جمع و جور کردن اشون..

بگدار هر وقت سرحال بود دوساعتی بریم اونجا.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
استرس داره. نگرانه نتونی از پسش بر بیای. یکم بهش حق بده. بگو تو کنارم هستی کمکم میکنی. اگ اصرار کرد ...

دقیقا خودم از پسش بر میام اگه اونجام برم همین اوضاع خونه خودم راحت ترم بخابم پاشم شیر بدم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
بهش بگوعزیزم مادرت هم یه روزمثل من بی تجربه بوده بچه داری کرده تاالان یادگرفته بگومنم ازبچم خودم مرا ...

میگم همیشه بهش اونم بخاطر من میگه ولی خودش چون تو اون خونه بزرگ شده براش عادیه من نمیتونم تحمل کنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙