2821
2789
عنوان

شیر ندارم

28 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها دخترم یازده روزه شه سه روزه ک خیلی بهانه میگیره گیریه نمیکنه دل دردو نفخم نداره فقط خیلی خودشو میکشه و هی غر میزنه من فکر میکنم چون شیرم کم شده اینطوریه کمکم کنین چی کار کنم شیرم زیاد بشه؟؟؟؟

منم چهار ماهه زایماندکردم چنان شیری داشتم که میدوشیدم میزاشتم یخچال دوهفته پیش بخاطر مصرف دارو له بچم شیر ندادم وقتی اومدم بدوشم دیدم هیچی نمونده الانم خودم و بستم به خرما و ارده و اب هویج و سیاهدانه و قطره شیرافزا و عرق یونجه و مایعات زیاد و سوپ جو دمکرده زیره و بادام الان دوروزه راه فتاده ولی درگیری دارم با بچم دارم شیشه رو ترکش میدم که سینم و مک بزنه چون اینطور شیر زیاد نمیشه امروز هم کلی گریه کرد وحشتناک از گریه خوابش گرف

منم چهار ماهه زایماندکردم چنان شیری داشتم که میدوشیدم میزاشتم یخچال دوهفته پیش بخاطر مصرف دارو له بچ ...

من کریه نمیکنه فقط هی بهانه میگیره. زود به زودم برای شیر بیدار میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792