سلام بچه ها من دیروز دوشنبه عصر موعد پریودم بی بی چک کنرنگ شد آز دادم ۱۵۰ بود امروز صبح بی بی زدم ببینم پررنگ شده ولی پررنگ نشده بود زیردلم یکطرفه تیرمیکشه خیلی نگرانم عکسشو می ارم بگید کدوم پررنگتره یا یکرنگن؟
در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه
آره برو آز. خودتو درگیر بی بی چک نکن. همین که هاله انداخته کافیه. منم استرس گرفته بودم. دیگه بی بی نزدم تا ۴۸ ساعت بعد رفتم آز دو نیم برابر شده بود.
در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه
عزیزم زیر دلت دردنداری من دردزیردلم امونمو بردیده دکترم فقط شیاف داده
درد نه. عضله رحمم گرفته. اینکه بگم درد داره نه. مثلا خم و راست میشم یا حرکت میکنم گرفتگی عضله رحممو حس میکنم حتی وقتی با دست یه کم فشار میدم