2777
2789

دوستان من تخمدان پلی کیستیک دارم و تحت درمانم و دارو مصرف میکنم اطرافیانم خیلی روحیمو خراب کردن هی میرن میان میگن باردارشو کیست نازایی میاره 

منم خیلی حرصی میشم میخام بدونم کسی بوده ک تخمدان پلی کیستیک داشته باشه و باردارشده باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من هم کیست داشتم هم فیبروم بدون هیچ دارویی باردار شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

منم کیست دارم 4 ساله ولی الان باردارم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

آره بابا

بودن و هستن

شاید برا بعضیا طولانی بشه روندش ولی هر چه اطلاعاتش بیشتر بشه که موقع دارو خوردن چه رژیم غدایی و مواد غذایی بخوره و چه چیزایی از عطاری بگیره و چجوری استرس و روحیه اش رو کنترل کنه ، زودتر نتیجه میگیره

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده
آره بابا بودن و هستن شاید برا بعضیا طولانی بشه روندش ولی هر چه اطلاعاتش بیشتر بشه که موقع دارو خور ...

آره واقعاخیالم راحت شد پرسیدم چون شرایط بچه دارشدن فعلاجورنیست و آمادگیشونداریم اینام هی میگن بیار نیاری باید دوادرمون کنی ناراحتم میکنن

خداروشکر خدانگهش داره انشالله

ممنون عزیزم.به خدا توکل کن و آرامش داشته باش به حرف دیگران هم توجه نکن.یکی از بهترین دکترهای مشهد به من گفت شما اصلا باردار نمی شی اگرم بشی حتما سقط میکنی.الان پسرم دو سالشه😏😏😏

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره واقعاخیالم راحت شد پرسیدم چون شرایط بچه دارشدن فعلاجورنیست و آمادگیشونداریم اینام هی میگن بیار ن ...

اونایی که ناراحتت میکنن، دلسوز و غمخوارت نیستن. یا ازت خوششون نمیاد یا واقعا شعورشون نمیکشه و خنگن. که از آدم خنگ هم توقع حرف خوب و تشویق نداشته باش عزیزم.

از آدمای منفی دور باش و خودتو سرگرم کن

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده