بله من هم کیست داشتم هم فیبروم بدون هیچ دارویی باردار شدم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
شاید برا بعضیا طولانی بشه روندش ولی هر چه اطلاعاتش بیشتر بشه که موقع دارو خوردن چه رژیم غدایی و مواد غذایی بخوره و چه چیزایی از عطاری بگیره و چجوری استرس و روحیه اش رو کنترل کنه ، زودتر نتیجه میگیره
ممنون عزیزم.به خدا توکل کن و آرامش داشته باش به حرف دیگران هم توجه نکن.یکی از بهترین دکترهای مشهد به من گفت شما اصلا باردار نمی شی اگرم بشی حتما سقط میکنی.الان پسرم دو سالشه😏😏😏
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره واقعاخیالم راحت شد پرسیدم چون شرایط بچه دارشدن فعلاجورنیست و آمادگیشونداریم اینام هی میگن بیار ن ...
اونایی که ناراحتت میکنن، دلسوز و غمخوارت نیستن. یا ازت خوششون نمیاد یا واقعا شعورشون نمیکشه و خنگن. که از آدم خنگ هم توقع حرف خوب و تشویق نداشته باش عزیزم.