zendegimroham مدیر عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3695 عنوان نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 18 پست سلام دوستان پسرم سه و نیمشه احساس میکنم بدنش یکم شله خوب محکم وانمیسته توو بغلم مینشونم غوز میشه سرش تکون تکون میخوره طبیعیه؟؟ 1398/11/16 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبتانه عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 2749 کم سرشو میاره بالا . وقتی هم درازکشه دستاشومیگیرم ک پاشه بشینه سرشو نگه میداره ولی زیاد محکم نیس کل ... عزیزم چدت میگن ک بچه چهارماهگی میشینه بچه وقتی چهارماهگی گردن نگرفته چجوری کمرش صف بشع بشینه درضمن بچه رو باهم مقایسه نکن دخترم ۹ ماهشه دندون نداره عوضش بچه ی ابجیم دوماه کوچیکتره الان یه ماهه دندون دراورده دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 واقعا؟؟ چون توو سایتا خوندم دیگه باید تا چهار ماهگی گردن بگیرن و خیلیا توو ۴. ۵ ماهگی میشینن ترسیدم كي اينو گفتههر بچه اي يه توانايي دارهببين دختر منو پسرخالم تقريبا همسنن پسرخالم ٢ ماه بزرگترههمه چيش ديرتر از دختر من بود ولي بچه مشكلي نداره سالم مثل گل ميمونهرو بچت عيب نزار جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
غزلسابق عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2267 ویتامین آ و دی و خورده؟خوراکی هایی که کلسیم دارن بهش بده بخوره. حتی انجیر و نخود هم کلسیم داره
آسمان۲۰۲۰ عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 54 کم سرشو میاره بالا . وقتی هم درازکشه دستاشومیگیرم ک پاشه بشینه سرشو نگه میداره ولی زیاد محکم نیس کل ... عزیزم میشه دوستی منوقبول کنید چندتاسوال خصوصی داشتم ممنونم گلم