2777
2789
عنوان

یه شعری بگو که خیلی به دلت میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 142 پست

تو دریای من بودی آغوش وا کن 

که میخواهد این قوی زیبا بمیرد

طولانی بود فقط بیت آخرشو نوشتم دیگه 😄😄😄😄

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا لالای لالای لالای لای حالا لالای لالای لا لای لای

بخندیم و بخونیم بدوزیم که امشب شب عشقه که امشب شب عشقه 🎤🎵🎵🎵

اهااان حالا بیا وسط 👏👏👏👏👏

غررررش بده 👏👏👏👏

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

زندگی میگننننن براییییییی زندههههه هاسسسست اممما خدایا

بس که مادنبال زندگی دویدیم بریدیم که

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
بخندیم و بخونیم بدوزیم که امشب شب عشقه که امشب شب عشقه 🎤🎵🎵🎵 اهااان حالا بیا وسط 👏👏👏👏👏 غرر ...

آرااام خواهرم نصفه شبه😂😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
یه جای دیگه هم شاعر میگه الهی غروووورت حریم خوووونه باشه تو باغ دل من هزار جووونه وا شه😂😂

تو از طلوع صبحی تو شعر التماسم 

غبار راه دورت نشسته رو لباسم 

از تب تو طرد خالیه دست سردم 

.

.

.

بخون اهااان بیا وسط

بد جور رقصم اوردی  خدانکشتت خیلی خندیدم  الهی همیشه دلت شاد باشه

مرسی آبجی توام همینطور💋❤

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
تو از طلوع صبحی تو شعر التماسم  غبار راه دورت نشسته رو لباسم  از تب تو طرد خالیه دست سرد ...

😂😂😂😂😂انقد از آهنگای قدیمی خوشم میاد

چندتا دارم تو گوشیم

سلام من به تو یار قدیمی منم همون هوادار قدیمی هنوز همون خراباتی و مستم ولی بی تو سبوی می شکستم...

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
😂😂😂😂😂انقد از آهنگای قدیمی خوشم میاد چندتا دارم تو گوشیم سلام من به تو یار قدیمی منم همون ه ...

من فلشم پر از اهنگهای قدیمین 

واقعا خدایی از گوش کردنشون سیر نمیشم 

قدیمی یه چیز دیگه ان 

کل فامیل فلشمو مدام میگیرن واسه خودشون پر میکنن

من فلشم پر از اهنگهای قدیمین  واقعا خدایی از گوش کردنشون سیر نمیشم  قدیمی یه چیز دیگه ان ...

آره والا از این آهنگ جدیدا خیلی خیلی بهترن

منم شوهرم خوشش نمیومد انقد من گوش دادم و تو ماشین گذاشتم اونم دیگه خوشش میاد و میخونه😂😂😂😂

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

اینقدر شعر زیبا از شاعران کشورمون وجود داره که دلنشین و زیبا باشه ولی شیرینی دلنشینی ابیات خواجه عشق، حافظ شیرازی یه چیز دیگه است... 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر 

یادگاری که در این گنبد دوار بماند... کل اببات این غزل زیباست و دلنشین واسم