2777
2789
عنوان

یه شعری بگو که خیلی به دلت میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 142 پست
😂😂😂😂😂انقد از آهنگای قدیمی خوشم میاد چندتا دارم تو گوشیم سلام من به تو یار قدیمی منم همون ه ...

همه تشنه لبی ساقی کجایی گرفتار شبی ساقی کجایی 

اگه سبو شکست عمر تو باقی ست که اعتبار می تویی تو ساقی

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
آره والا از این آهنگ جدیدا خیلی خیلی بهترن منم شوهرم خوشش نمیومد انقد من گوش دادم و تو ماشین گذاشتم ...

یک بار ادمم تو زندگیش دل میسپاره

این عشق همون عشقه که جانشین نداره

من موندم و توموندی و ناباوریامون بقیش یادم.نمیاد 

مهستی خونده اینو

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه تشنه لبی ساقی کجایی گرفتار شبی ساقی کجایی  اگه سبو شکست عمر تو باقی ست که اعتبار می تویی ت ...

اگه میخونه امروز شده خونه تزویر وای شده خونه تزویر تو محراب دل ما تویی تو مرشد و پیر

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
آره والا از این آهنگ جدیدا خیلی خیلی بهترن منم شوهرم خوشش نمیومد انقد من گوش دادم و تو ماشین گذاشتم ...

من از بس تو ماشین تو خونه خودم میخونم به محض اینکه میشینم تو ماشین شوهرم میگه خب شروع شده وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد انگار نه از یه شهر دور که از همه دنیا میاد تا وقتی که در وامیشه لحظه دیدن میرسه هرچی که جاده اس رو زمین به سینه من میرسه 

اتفاقا سر شب میگفت هایده جدید نخونده ؟؟؟؟😀😂😊😄

اگه میخونه امروز شده خونه تزویر وای شده خونه تزویر تو محراب دل ما تویی تو مرشد و پیر

داغ یک عشق قدیمی اومدی تازه کردی شهر خاموش دلم رو تو پر اوازه کردی

من از بس تو ماشین تو خونه خودم میخونم به محض اینکه میشینم تو ماشین شوهرم میگه خب شروع شده وقتی میای ...

تا میگی سلااااام فقط با یه کلااااام دیوونه میشم جز تو نمیبینه چشااااام میلرزه صدام تنگه نفسام از تموم این دنیا فقط تورو میخوام😂😂😂😂

بیا بریم شعر یادت نره شرکت کنیم😂😂😂😂

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
تا میگی سلااااام فقط با یه کلااااام دیوونه میشم جز تو نمیبینه چشااااام میلرزه صدام تنگه نفسام از تمو ...

سر تو بزار رو شونه هام خوابت بگیره 

بزار تا اروم دل بی تابت بگیره 

بهم نگو از ما گذشته دیگه دیره 

حتی من از شنیدنش گریه ام میگیره 

اهای غمی که مثل یه بختک روسینه ی من شده ای آوار از گلوی من دستاتو وردار دستاتو وردار از گلوی من .... کوچه های شهر پره ولگرده دل پردرده شهر پرمردم پره نامرده ....