2777
2789
عنوان

شیرازیای شیک پوش بیاین لطفا

262 بازدید | 19 پست

مانتو‌ی خوشکل و‌کفش خوب مجلسی کجا گیرم میاد؟من خیلی وقته مانتو نخریدم چون چیز شیکی ک به دلم بشینه ندیدم کفش مجلسی هم خیلی وقته نخریدم امشب کل پاساژ ستاره رو گشتم خیلی بنجل بود

عزیزم برو هایپر،تنوع اجناسش خیلی زیاده،قیمتاشم مناسب تره

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم امشب داشتم ب‌ همین‌ فکر میکردم.کفش کجا داره؟

کفشم والا منم خیلی همیشه میگردم..ولی یکدفعه شانسی گیرم بیاد یه بار زیتون یه بار مشیر فاطمی..تا چی ب دلم بشینه یکدفعه

خدا جونم شکرت
یه مدل شیک تو نت انتخاب کن بده خیاط خوب..منم مانتو هرچی میگردم چیزی ک ب دلم بشینه پیدا نمیکنم..میدم ...

عزیزم خیاط ماهر معرفی میکنید؟ خسته شدم بسکه پارچه هامو خراب کردن

خدایا بغلم کن❤
عزیزم خیاط ماهر معرفی میکنید؟ خسته شدم بسکه پارچه هامو خراب کردن

من ی خیاط سراغ دارم قبلا میرفتم پیشش کارش خیلی تمیزه و همون چیزی ک میخوای میشه اما میترسم به کسی معرفی کنم چون بد قول هست و مثلا اگر قراره امروز بهت کار تحویل بده یهو از امروز تا دوهفته جواب تلفنتم نمیده