2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار میکنی

هیچی ی سال ب خودشو خونوادش گفتم ادمشین نشدن طرفش درومدن گفت مثلا چ غلطی میکنی ؟گفت هیچ گوهی نمیتونی بخوری ؟گفتم باشه نمیخورم ولی با کمک خدا بتو میخورونم 

منم. شکایت کردم عدم تمکین رد شد،،،محکوم ب دیه،،،محکوم ب نفقه،پرونده کیفری،،احتمالا زندان،،محکوم ب مهریه،اقدام ب فروش خونش که خونه بابای زیر قبرش بود،،،،

درحال حاطر شوشو جان گفت گوه خوردم😂 منم گفتم زیاد خوردی دیگه تمام

پیامت خالیه عشقم🔫😐

استیکر خنده بود

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
دقیقا😂

وای چ کیفی داره دست و پاش بریده شه اب دماغشم نتونه پاک کنه بعد مجبوربشه قورتش بده،،،اصلا ب اینجاش فک نکرده بودم افرین نقشه خوبی ب ذهنم انداختی ممنونم ی دنیا تشکر😂😂😂😂

شوهرت زن دوم گرفته مگه استارترجان

خدا نکنه....من از همه شما بدتر میکنم آتیش میزنم دوتاشونو...زجر کشیدنشونو باید ببینم😤😤😤

شوهرم مرد خوبیه عاشق همیم.یهو این سوال اومد تو ذهنم گفتم نظر بقیه رو بدونم.

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

با خداحافظیش من خوشحال کنه

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
هیچی ی سال ب خودشو خونوادش گفتم ادمشین نشدن طرفش درومدن گفت مثلا چ غلطی میکنی ؟گفت هیچ گوهی نمیتونی ...

😲😲😲😲

چیه چرا دهنت باز موند؟ب خندیدنم نگا نکن دلم غوغاست

الانم زنه رو داره؟ شما جدا شدید یا نه؟

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
اره بخدا حتما دوستم نداشته رفته دنبال یکی دیگه شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی همس بهش میگم ک اگر دیگه دوست ...

منم مثل شما بهش همینو میگم....ولی فکرشو که میکنم اگه ی روز تو این موقعیت قرار بگیرم  ک خدا نکنه مطمئنم قاتل میشم😐

چیه چرا دهنت باز موند؟ب خندیدنم نگا نکن دلم غوغاست

عزیزم😔حتما زندگیه سختی داشتی