2777
2789
اول زنه رو جلو چشمش میکشم بعد دست و پای شوهرمو قطع میکنم ولش میکنم ب امون خدا تا زجر بکشه😀

نگران افکارتم ها

🤣🤣🤣🤣

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمم گفت اگه یه وقت زن بگیری از این خونه میرم و دیگه ام بر نمیگردم ،منم گفتم شرعی و حلاله بعد گفت دهمت رو ببند 😂😂

فقط برای یادگیری یه سری اطلاعات و مهارت های زندگی مشترک عضو شدم !!! قبلا هم عضو بودم و تازه وارد نیستم

حتما حتما ازش جدا میشم  کسی که اینکارو میکنه حتما زن اولش یه ایرادی داشته از نظرش 

تنهاش نمیزارم که بهش بیشتر خوشبگذره هااا تنهاش میزارم که کمتر غرورم له بشه

بدترین کار ممکن در حق یه زن گرفتن زن دومه

من ۲تا از عموهام زن دوم گرفتن با اینکه زناشون خیلییی بد بودن ولی من پشتیبان زن اولشونم حداقل طلاقش میداد بعد زن میگرمت😕

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
اگه روز باشه نهار می خورم اگه شب شام اگه صبح فهمیدم صبحانه بعد یه فکری می کنم🔫😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اول زنه رو جلو چشمش میکشم بعد دست و پای شوهرمو قطع میکنم ولش میکنم ب امون خدا تا زجر بکشه😀

به اون میگن سلاخی ،،،بعد قطع کردن دستو پاش و البته اونجاش😂 بنداز جلو در خونه ننش آی حال میده ای حال میده ،،،ننش باز مثل نوزادیاش با چادر بندازه پشتش شهرو بگردونتش😂😂😂😂

خیلی منطقی باهاش صحبت میکنم ک حق و حقوقم بده چون برا بزرگ کردن بچم بهش نیاز دارم بعد ازش میخوام بدون ...

واقعا اینقد خونسرد؟؟

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
خانمم گفت اگه یه وقت زن بگیری از این خونه میرم و دیگه ام بر نمیگردم ،منم گفتم شرعی و حلاله بعد گفت د ...

😂😂😂

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
واقعا اینقد خونسرد؟؟

اره بخدا حتما دوستم نداشته رفته دنبال یکی دیگه شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی همس بهش میگم ک اگر دیگه دوستم نداشتی رک بهم بگو منطقی ازهم جداشیم فقط دورم نزن

خانمم گفت اگه یه وقت زن بگیری از این خونه میرم و دیگه ام بر نمیگردم ،منم گفتم شرعی و حلاله بعد گفت د ...

شوهر منم میخواد اذیتم کنه اینجوری میگه 😑😑

بعد میبینه حرص میخورم هرهر میخنده

اخرشم میگه اخه کی بهتر از تو زندگیم مگه اسکل شدم یه زن دیگه بگیرم😂

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)