sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 عنوان یارانه معیشتی 254 بازدید | 33 پست میگن واسه اونای که اعتراض دوباره زدن اومده حتی اونای که گفته بودن یارانتون رو قطع میکنیم هم دوباره اعتراض زدن واسشون اومده الان میشه دوباره میشه اعتراض زد؟ موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی 1398/11/15 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 برا من دوبتر اعتراض زدم اومد سع ماه رو یجا ریختن الان وقت داره که دوباره اعتراض بزنیم؟ موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
Fatemebanu عضویت: 1393/09/29 تعداد پست: 13772 ما یه بار اعتراض زدیم گفتن تعلق نمی گیره یهو همون چند روز پیش که میخواستن بریزن اس اومد تعلق میگیره و همه رو یه جا ریختن ۵۱۶تومن من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23347 چجوری اعتراض بزنیمبچه ها ؟!الانم میشه؟! بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 ما یه بار اعتراض زدیم گفتن تعلق نمی گیره یهو همون چند روز پیش که میخواستن بریزن اس اومد تعلق میگیره ... من چشم ترسید که نکنه یارانه رو هم قطع کنن اعتراض دوباره نزدم پس شما فقط همون بار اول اعتراض زدی؟ موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 چجوری اعتراض بزنیمبچه ها ؟!الانم میشه؟! ی بار قبلا اعتراض زدیم که گفتن تعرض نمیگیره ما هم دوباره نزدیم گفتم ببینم میشه دوباره زد موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 من چشم ترسید که نکنه یارانه رو هم قطع کنن اعتراض دوباره نزدم پس شما فقط همون بار اول اعتراض ... وای من اعتراض زدم بعد انصراف دادم ترسیدم به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
Fatemebanu عضویت: 1393/09/29 تعداد پست: 13772 من چشم ترسید که نکنه یارانه رو هم قطع کنن اعتراض دوباره نزدم پس شما فقط همون بار اول اعتراض ... بله بار دوم گفتن ۶ ماه دیگه می تونید اعتراض کنید من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 وای من اعتراض زدم بعد انصراف دادم ترسیدم هر کی اعتراض دوباره زده واریز کردن همشو موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23347 ی بار قبلا اعتراض زدیم که گفتن تعرض نمیگیره ما هم دوباره نزدیم گفتم ببینم میشه دوباره زد ب ماهم ندادن ما مستاجریم گفتن تعلق نمیگیره یعنی نمیبینن ملکی ب ناممون نیست؟! بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 چجوری اعتراض بزنیمبچه ها ؟!الانم میشه؟! برا من نوشت تا شش ماه دیگه به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23347 برا من نوشت تا شش ماه دیگه ااا چ دیر من کلا یکبارم اعتراض نزدم ک بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 ب ماهم ندادن ما مستاجریم گفتن تعلق نمیگیره یعنی نمیبینن ملکی ب ناممون نیست؟! الکی ریختن بخدا به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
sophiajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 ب ماهم ندادن ما مستاجریم گفتن تعلق نمیگیره یعنی نمیبینن ملکی ب ناممون نیست؟! ما هم خونه نداریم هیچی نداریم به جز ی وانت داغون ولی بهم پون گفتن ۳۰ میلیون و ۴۰ میلیون در آمد دارین تعلق نمیگیره موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی