2821
2789
عنوان

روانشناسی

228 بازدید | 10 پست

بچها من لیسانس روانشناسی دارم در حد تئوری میدونم اما بخوام کار کنم حضوری ب مشکل میخورم. 

ب نظرتون باید چیکار کنم تا عملیمم مثل تئوری قوی بشه و تو کارم متخصص شم؟؟! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه تئوری عملی فرق داره جراحی ک نیست😕اگه تئوریت قوی باشه و سواد کافی داشته باشی حتما توی مراجعه با بیمارم قوی هستی

سعی کن کتابای بیشتری بخونی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

مگه تئوری عملی فرق داره جراحی ک نیست😕اگه تئوریت قوی باشه و سواد کافی داشته باشی حتما توی مراجعه با ...

دقیقا تیوری با عملی خیلی فرق داره.

خیلیی

و دقیقا کار مشاوره و روان درمانی جراحی روح و رفتار هست.

خیلی ها متن کتاب و نظریه ها رو بلدن اما درمانگر خوبی نیستن. حتی اساتید دانشگاه. خیلی هاشون فقط مدرس های خوبی هستن نه درمانگر خوب

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
احسنت

شما اگه میخوای کار تخصصی انجام بدی حتما ارشد بخون.

خیلی مهمه دانشگاه خوبی قبول بشی و کار درمان یاد بگیری نه فقط ی سری جروه و نظریه شخشیت و کتاب اسیب های روانی پاس کنی

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
شما اگه میخوای کار تخصصی انجام بدی حتما ارشد بخون. خیلی مهمه دانشگاه خوبی قبول بشی و کار درمان یاد ...

شما ب نظرتون اگر بخوام کتاب های مفید برای درمان بخونم بیشتر چ چیزایی باید بخونم؟ چ کتابایی؟ 

شما ب نظرتون اگر بخوام کتاب های مفید برای درمان بخونم بیشتر چ چیزایی باید بخونم؟ چ کتابایی؟ 

واقعیت ش با کتاب درمانگر نمیشه کسی

ولی بهرحال اول حیطه ت رو مشخص کن

کودک .خانواده. بالینی .چی؟؟؟؟

بالینی

نظریه های شخصیت شولتز

نظریه های مشاوره و روان درمانی شفیع آبادی

کاپلان رو کلا باید مسلط باشی.بخوریش بجویی بالا بیاری😅😅 در این حد

آزمون های روانی.کرمی

آزمون های فرافکن. رورشاخ. تی ای تی و..

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز