2777
2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش آرزو کن اینطوری بشه. ازت معلومه کم سن و سالی. فقط خودتو میبینی و خواستت. عزیزم کسی که عاشقه ه ...

من فقط خیلی بد دلم شکسته مخصوصا از اینکه میخندید و میگفت خوشحال شدم ک فهمیدی..وگرنه من آدمی نیستم ک نفرین کنم کسیو

فقط دلم به حال خودم میسوزه

ساده باشیم و مهربان...
هفت ماه پیش..چند روز بعد تولدم فهمیدم💔

چهه غم انگیز واقعا 😕😕

فراموش کردنش واقعا سخته و به حرف آسونه 

اما امیددارم در گذر زمان بتونی فراموشش کنی 

تاپیک قبلیت دیدم برای دعا نوشتی من چون خودم بهش اعتقادی ندارم اگر تو هم خیلی اعتقادی نداری انجام نده اینکارو

امکانش هست حتما برو روانشناس 

ان شاءالله فراموشش کنی 😔💚

هفت ماه گذشته و هنوز فکرم درگیرشه

خوب بهش فکر نکن. فراموش نکن اما یه گوشه قلبت نگهش دار و یادت باشه به هر کسی اعتماد نکنی.

من خودم ۱۱ سال فراموش نکردم اما اون دیوانه وار دوستم داشت عاشقم بود. فقط احساس کردم اونقدی که اون عاشقمه من نمیتونم باشم. لیاقت عشق پاکشو نداشتم.

دوسش دلشتم اما فرهنگامون فرق داشت. با گریه ازم جدا شد فقط به خاطر من چون من میخواستم.

الانم خاطرش یه گوشه قلبم مونده و گاهی سرک میکشم اما راضیم از انتخابم

گفتنش خیلی راحته

خاستن توانستن است

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
خوب بهش فکر نکن. فراموش نکن اما یه گوشه قلبت نگهش دار و یادت باشه به هر کسی اعتماد نکنی. من خودم ۱۱ ...

امیدوارم بتونم...ولی خیانت واقعا فرق میکنه

ساده باشیم و مهربان...