2777
2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

اگه برگرده بازم خیانت میکنه.

نمیدونم چرا بعضیها اییییینقدر خودشونو کم میبینن که منتظرن یه مرد هوس باز عاشقشون بشه.

بابا ول کنید این داستانهای هندی رو این جور مردا تا موهاشون مثل دندونشون بشه همینطورن و درستی توی کارشون نیست.

بعدشم هیچ کس عاشق اینجور آدما نمیشه تو فقط بهش عادت کردی یک ماه خودتو بگیر بعد میبینی که همش پوچ بوده.

لطفا برای خودتون ارزش قائل بشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برگرده بازم خیانت میکنه. نمیدونم چرا بعضیها اییییینقدر خودشونو کم میبینن که منتظرن یه مرد هوس ب ...

هفت ماه گذشته و هنوز فکرم درگیرشه

ساده باشیم و مهربان...
برمیگرده، به شرطی که اون دخترا پسش بزنن، یا اون خسته بشه

این دیگ ارزشی نداره

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
ینی بعد ازدواجش با زنشم همین رفتارو میکنه؟ همه ترسم از اینه ک عاشق کسی بشه و به خاطر اون قید همه چیو ...

ببین اگه به کسی که خیانت کرد باش ازدواج کنه ممکن بازم خیانت کنه وحتا اگه با یکی دیگه ازدواج کنه اگه عاقل نشه بازم خیانت میکنه  ادم خیانتکار خیانت با  خونش یکی شده دیگه نمیشه کاری کرد حالا شاید معجزه بشه وادم بشه خدارو چه دیدی شاید در یه شب و روز بهترین ادم بشه یا  بدترین

دلم میخاد مث خودش رفتار کنم باهاش

عاشقش بودی بعد ول کرد رفت و بهت خیانت کرد 

حال روحیت بده درکت میکنم 

اما به نظرم حتی برگشت هم بهش اعتماد نکن سریع ، کسی که تو دوستی خیانت کنه رهاش کن .

برای فراموشیش خودتو درگیر درس کن اگه دانشگاه میری و درس میخونی یا درگیر کار کن خودتو اگه کار میکنی

با دوستات وقت بزار برو بیرون یا با اعضای خانواده ، یا تفریحایی که در توانته انجام بده ........

اگه خیلی حالت بده و همش داری بهش فکر میکنی و منتظری برگرده به نظرم یه وقت بگیر از یک روانشناس و برو پیشش تا بهتر و عاقلانه بهت راهکار بده 💚

عاشقش بودی بعد ول کرد رفت و بهت خیانت کرد  حال روحیت بده درکت میکنم  اما به نظرم حتی برگ ...

راستش خیلی ویس گوش دادم برا یه مدت خوبم ولی باز...

ساده باشیم و مهربان...

نمیدونم چیکار کردم که این بلا حقم بود..منی که حتی به خاطر اون تو چشم هییچ پسری نگاه نمیکردم..آیندمو با اون میدیدم ولی اون خوب بلد بود  نقش بازی کنه

ساده باشیم و مهربان...
ینی بعد ازدواجش با زنشم همین رفتارو میکنه؟ همه ترسم از اینه ک عاشق کسی بشه و به خاطر اون قید همه چیو ...

براش آرزو کن اینطوری بشه.

ازت معلومه کم سن و سالی. فقط خودتو میبینی و خواستت.

عزیزم کسی که عاشقه همیشه خوشبختی طرف مقابلشو میخواد چه با خودش چه با دیگری.

عشقش رو به خودش ارجح میدونه که متاسفانه شما ندارید این خصوصیتو.

خودتو رها کن و به دست قسمت بسپار. زندگی با قد و هیکل و چهره و دو تا کلمه عاشقانه نمیگذره فدات شم عقلتو کار بنداز