2777
2789
عنوان

شماها...

102 بازدید | 15 پست

اخلاقتون چجوریه؟چه خصوصیات اخلاقی دارین؟چجوری میتونین از نظر اخلاقی توصیف کنین؟مثلا خیلی مهربونین یا مغرورین یا....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

رک

مغرور 

مهربون

دلسوز

محکم 

میکن مدیریتم عالیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسوز و نازک نارنجی

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

مهربون یک کوچلو مغرور 

😄😊

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

مغرور اصلا نیستم خوب درک میکنم خوب فک میکنم‌تصمیماتم عجولانه نیست هم مهربونم هم عصبی خوش خندم خوددرگیر نیستم باهمه خوبم ولی وقتی ی ادم نفهم و زبون نفهم ببینم روانی میشم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
مغرور اصلا نیستم خوب درک میکنم خوب فک میکنم‌تصمیماتم عجولانه نیست هم مهربونم هم عصبی خوش خندم خوددرگ ...

وای دقیقا منم میشه گفت مثل شمام

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش