وقت بخیر من تازه واردم ولی خواننده خاموش بودم یه مشکل دارم میخواستم ازشما کمک بگیرم لطفا" کمکم کنید من همزاد دارم ولی نمیدونم چه کار کنم زندگیمو چند ساله داغون کرده من نمیتونم ازدواج کنم الان۳۴سالمه هیچ وقت خواستگار نداشتم یعنی میان صحبت میکنن بعد میرن هیچ وقت به مرحله قطعی نرسیده رفتم سرکتاب بازم کردم گفتن همزاد و طلسم داری حالا من واقعا موندم چه کار کنم دیگه خسته شدم همش مشکل تو زندگیم پیش میاد میگن به خاطر همزاده خواستم شما راهنمایی کنید چه کارکنم
وقتی هر انسانی متولدمیشه یه همزادم بهاش متولد میشه واسه بعضی هاهمزادخوبه کاری بهاشون نداره ولی واسه بعضی ها نه اذیتشون میکنه نمیزاره ازدواج کنن بچه داربشن میگن همزادعاشقته واسه منم این جوریه نمیزاره ازدواج کنم همش مشکل پیش میاد
آقا حرف از دعا نویس شد من یچیزی بگم .من دستبندمو 2 سال پیش خونه بابام گم کردم ولی ب همه گفتم که تو خونه خودم گم شده که مامانم غصه نخوره.تو همون زمان گردنبنده جاریمم گم شد .جاریم چند وقت پیش رفت پیش یه دعا نویس اون یاروام گفته هم دسبنده اون جاریتو هم گردنبند تورو یه خانوم فلاااااان...... نشونیای یکی دیگه از جاریامو داده گفته این خانوم برداشته میخواسته بینتونو بهم بزنه مردتیکه خالی بند.ضمنا اینا دعا نویس کل خانواده مارو میشناسه
خب همزادتو در بیار دا . بده برات دعا نویس دربیاره اگه میشناسی جایی حتما امتحان کن عزیزم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خب همزادتو در بیار دا . بده برات دعا نویس دربیاره اگه میشناسی جایی حتما امتحان کن عزیزم
اینقدررفتمپیش دعانویس پول دادم هیچ کس نمیتونه میگن این طلسم قدیمیه همین فروردین ماه بازم رفتمپیش یه نفر دیگه دعانوشت انداختم گردنم اونم بی فایده بود دیگه خسته شدم
سلام .من نمیدونم که شرایط و اتفاقات زندگی شما به چه شکلی هست ...ولی فقط این نکته رو ما باید بدونیم که بیشتر سرنوشت ما بستگی به این داره که ما چه چیزها و اتفاقاتی رو برای خودمون رقم میزنیم البته با انتخاب هایی که در زندگیمون داریم ................
کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .