2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 172 پست

ببینید ما انسانها یک سری اعتقادات داریم که چه ارادی بهشون فکر کنیم و یا نه در زندگیمون و تصمیم گیریهامون تاثیر مستقیم دارند شما فرمودید همزاد ؟؟ خب شما به همزاد اعتقاد دارید و کمتر به سرنوشت و واینکه خداوند متعال هیچ یک از انسانها رو به حال خودشون رها نمیکنه مگر اینکه خودشون از حقیقت زندگی غافل باشند ... و اینکه یک سری اتفاقات زندگی هر فردی رو تحت تاثیر قرار میده اگر هم همزاد باشد که فکر نکنم صحیح باشه باید به فکر درمان باشید ؟؟؟؟

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
ببینید ما انسانها یک سری اعتقادات داریم که چه ارادی بهشون فکر کنیم و یا نه در زندگیمون و تصمیم گیریه ...

مرسی ازراهنمایتون من دیگه اعتقاد به همزادندارم دیگه مطمئنم‌من‌اصلاهمزادنداشتم ندارم همه چیو به خداسپردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ازراهنمایتون من دیگه اعتقاد به همزادندارم دیگه مطمئنم‌من‌اصلاهمزادنداشتم ندارم همه چیو به خداسپ ...

هر اتفاق جدیدی در زندگی ما انسانها چه خوب و چه بد و چه به نظر ما به نفع ما یا به ظاهر به ضرر ما به زودی زود گرد فراموشی روشون خواهد نشست و این ما هستیم که تفسیر به رای میکنیم و میگذریم ...

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
منم در کار و ازدواجم مشکل دارم. خواستگار خیلی داشتم و هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن! کار هم نتونستم پیدا ...

شماچندسالته من ۳۵سالمه فقط میگم خداکمکم کنه دیگه پیش هیچ دعانویسی نمیرم بی فایدس فقط پول میگیرن 

سن من هم کم نیست. پیش دعانویس رفتن اشتباه هست چون مشکل رو قویتر میکنه. در مورد جن عاشق در اینترنت سر ...

نمیدونم توکلم به خداس ان شاالله مشکل شما هم حل بشه خوشبخت بشین

اشتباه می کنی. هر چی بیشتر درجا بزنی بیشتر در مشکلاتت فرو میری. درسته 34 سال سن داری اما امروز شروع ...

عزیزم‌من بلدنیستم کسیوتک کنم‌میشه واسه من آقای سینا بورسی تک کنی ممنون میشم 

یه @ بذار بعد نام کاربریش رو بنویس. اینطوری: @دورود اینجا کاربر سینا بورسی نداریم که.

دیشب بودتاپیکش ترکیددرباره بورس میگفت میخواستم سهام بخرم‌گفتم یکم ازش راهنمایی بگیرم

بله. روی همون جمله انگشت بزن (کلید کن) میره جایی که پست ت رو لایک کردن. یه کانال تلگرام هست که مدیر ...

واقعاعزیزم‌میشه لینکشوواسم‌من بفرستی شماسهام‌میخری باعرضه اولیه سودداره سهام‌خریدن من تازه میخوام این کارو کنم میترسم‌مشکلی پیش بیاد

پس تازه شروع کردی. اگر در سهام خریدن صبور باشی، حتما سود می کنی.  بنابراین برات دو لینک می فر ...

ممنون عزیزم حاجت روا بشی اره تازه کد بورسی گرفتم این هفته میخوام‌شروع کنم به کانالش اعتباری هست حرفاش حقیقته