وقت بخیر من تازه واردم ولی خواننده خاموش بودم یه مشکل دارم میخواستم ازشما کمک بگیرم لطفا" کمکم کنید من همزاد دارم ولی نمیدونم چه کار کنم زندگیمو چند ساله داغون کرده من نمیتونم ازدواج کنم الان۳۴سالمه هیچ وقت خواستگار نداشتم یعنی میان صحبت میکنن بعد میرن هیچ وقت به مرحله قطعی نرسیده رفتم سرکتاب بازم کردم گفتن همزاد و طلسم داری حالا من واقعا موندم چه کار کنم دیگه خسته شدم همش مشکل تو زندگیم پیش میاد میگن به خاطر همزاده خواستم شما راهنمایی کنید چه کارکنم
ببینید ما انسانها یک سری اعتقادات داریم که چه ارادی بهشون فکر کنیم و یا نه در زندگیمون و تصمیم گیریهامون تاثیر مستقیم دارند شما فرمودید همزاد ؟؟ خب شما به همزاد اعتقاد دارید و کمتر به سرنوشت و واینکه خداوند متعال هیچ یک از انسانها رو به حال خودشون رها نمیکنه مگر اینکه خودشون از حقیقت زندگی غافل باشند ... و اینکه یک سری اتفاقات زندگی هر فردی رو تحت تاثیر قرار میده اگر هم همزاد باشد که فکر نکنم صحیح باشه باید به فکر درمان باشید ؟؟؟؟
کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
مرسی ازراهنمایتون من دیگه اعتقاد به همزادندارم دیگه مطمئنممناصلاهمزادنداشتم ندارم همه چیو به خداسپ ...
هر اتفاق جدیدی در زندگی ما انسانها چه خوب و چه بد و چه به نظر ما به نفع ما یا به ظاهر به ضرر ما به زودی زود گرد فراموشی روشون خواهد نشست و این ما هستیم که تفسیر به رای میکنیم و میگذریم ...
کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .