2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 172 پست
جن نیست 

پس چیه؟یعنی چی اصلا میشه توضیح بدی 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
پس چیه؟یعنی چی اصلا میشه توضیح بدی 

وقتی هر انسانی متولدمیشه یه همزادم بهاش متولد میشه واسه بعضی هاهمزادخوبه کاری بهاشون نداره ولی واسه بعضی ها نه اذیتشون میکنه نمیزاره ازدواج کنن بچه داربشن میگن همزادعاشقته واسه منم این جوریه نمیزاره ازدواج کنم همش مشکل پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هر انسانی متولدمیشه یه همزادم بهاش متولد میشه واسه بعضی هاهمزادخوبه کاری بهاشون نداره ولی واسه ...

عجب ،ترسیدم 😰😭😭😭😭

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

عزیزم بزرگترین قدرت رو گذاشتی کجا دنبال راه حل میگردی. خدا خدا خدا

سوره ناس و بقرا زیاد بخون و از خدا فقط بخواه. میتونی ائمه رو واسطه قرار بدی. نه اینکه از دعا نویس کمک بخوای.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

آقا حرف از دعا نویس شد من یچیزی بگم .من دستبندمو 2 سال پیش خونه بابام گم کردم ولی ب همه گفتم که تو خونه خودم گم شده که مامانم غصه نخوره.تو همون زمان گردنبنده جاریمم گم شد .جاریم چند وقت پیش رفت پیش یه دعا نویس اون یاروام گفته هم دسبنده اون جاریتو هم گردنبند تورو یه خانوم فلاااااان...... نشونیای یکی دیگه از جاریامو داده گفته این خانوم برداشته میخواسته بینتونو بهم بزنه مردتیکه خالی بند.ضمنا اینا دعا نویس کل خانواده مارو میشناسه 

وقتی هر انسانی متولدمیشه یه همزادم بهاش متولد میشه واسه بعضی هاهمزادخوبه کاری بهاشون نداره ولی واسه ...

عزیزم برو سایت طب روحانی ، شاید روشش برات جواب بده. اگه از دعانویس جواب نگرفتی پس پیش هرکی بری جواب نمیگیری روش طب روحانی متفاوته. تو گول بزن طب روحانی برو مطالبشو بخون و راههای ارتباطیشو هم تو سایتش گذاشته. امیدوارم جواب بگیری برای منم دعا کنی.

واین نیز بگذرد....

خب همزادتو در بیار دا . بده برات دعا نویس دربیاره اگه میشناسی جایی حتما امتحان کن عزیزم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خب همزادتو در بیار دا . بده برات دعا نویس دربیاره اگه میشناسی جایی حتما امتحان کن عزیزم

اینقدررفتم‌پیش دعانویس پول دادم هیچ کس نمیتونه میگن این طلسم قدیمیه همین فروردین ماه بازم رفتم‌پیش یه نفر دیگه دعانوشت انداختم گردنم‌ اونم بی فایده بود دیگه خسته شدم

اینقدررفتم‌پیش دعانویس پول دادم هیچ کس نمیتونه میگن این طلسم قدیمیه همین فروردین ماه بازم رفتم‌پیش ی ...

یه کم بیشتر به حقایق زندگیت فکر کن ...

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
سلام‌مثلا به چی فکرکنم‌میشه راهنمایی کنی

سلام .من نمیدونم که  شرایط و اتفاقات زندگی شما به چه شکلی هست ...ولی فقط این نکته  رو ما باید بدونیم که بیشتر سرنوشت ما بستگی به این داره که ما چه چیزها و اتفاقاتی رو برای خودمون رقم میزنیم البته با انتخاب هایی که در زندگیمون  داریم ................

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .