2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل منه یاشوهرم

216 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من وشوهرم خداروشکرهمدیگرودوست داریم امامن یکم توروابط ج ن س ی دلگیرم اونجورکه بایدنیست مثلا شیطنت زیادبلدنیس حتی تودوران عقدشب اول من رفتم سمتش اون همینجور درازکشیده بود😀 وجالب اینه زمانیکه من میرفتم خونشون تنهامیشدیم توقع داشتم بیادنزدیکم یکم شیطونی کنیم ولی اصلااینجوری نبودباهاش صحبت کردم گفت عروسی کنیم توخونه خودمون باشیم راحتتریم اونجا هرجا هرمکانی شروع میکنیم ولی الان عروسی کردیم همیشه رابطه جنسیمون تواتاق خواب یجورایی برام خسته کننده شده دوست دارم شیطنت کنه بی موقع شروع کنه ولی اینجوری نیس بهشم میگم میگه همه چیز که به رابطه نیس مشاوره هم نمیادبریم میگه من خودم لذت میبرم یه مقدارم تفاضل سنی داریم اما اون توسنی که اوج شهوتشه دوستان چیکارکنم من بایدقدم بزارم تامشکلمون حل شه یااصلامشکل منم وشوهرم راست میگه لطفاراهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مشکل نداری

همستون احتمالا سرد مزاجه که برمیگرده به طبع بدنش

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
شوهرت سرده تو شیطونی کن و جاهاشو تعییر بده 

اخه مثلاچیکارکنم یکمم ترسوخجالتی هس بعدبهش میگم میگه نه من همه جوره پایم ولی هیچکاری نمیکنه البته کارشم یکم خسته کننده هس اغلب خسته میشه منم یکم خودم خجالتیم میدونی هنوزاونجورکه بایدراحت نشدم تورابطه زیادلذت نمیبرم فقط ا ر ض ا میشم همین البته لذت میبرم ولی کم.میترسم برم نزدیکش یکوقت ضایع شم بگه خستم

چرا جدیدا مردا اینطوری شدن؟

قدیما برعکس نبود؟  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

وااای برعکس منی 

من شوهرم اگه خونه باشه ۲۴ ساعت دوس داره باهام شیطونی کنه اگه دست ب هر نقطه بدنم بزنه پس میزنم همش میگم نکن تا این حده

بعضی وقتابهش میگم خسته نمیشی میگه ازخداتم باشه این همه حس بهت دارم اگه حسی نداشتم کنارتم نمیومدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اخه مثلاچیکارکنم یکمم ترسوخجالتی هس بعدبهش میگم میگه نه من همه جوره پایم ولی هیچکاری نمیکنه البته کا ...

عزیزم ضایگی نداره ک . تو پیشنهاد نده فقط شیطونی تو بکن  اونم اگه بخواد میاد دیگه ام ضایع نمیشی. برا سردیشم هر روز دمنوش زنجبیل و دارچین و گل سرخ بعش بده بعد یه مدت خوب میشه

عزیزم شوهرت سرده..چهل روز صبح ناشتا دوسین بده بخوره معجزه میکنه.چیزای گرم بهش بده بخوره.البته نگو بهش واسه چیه.خودتم بخور بگو تو زمستون و بهار طب اسلامی میکه چیزای گرم بخورید تا درد مفاصل تو پیری نگیرید

دوست دارم مادر بشم👪 رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین
اخه مثلاچیکارکنم یکمم ترسوخجالتی هس بعدبهش میگم میگه نه من همه جوره پایم ولی هیچکاری نمیکنه البته کا ...

عزیزم؛ خودت دست به کار شو. تو رابطه خودت جا رو عوض کن و خودت روشای جدید رو انجام بده؛ کاری کن خودت بیشتر لذت ببری؛ این حق تویه. هر کار خاصی هم می خوای تو رابطه بگو برات انجام بده؛ اگه خجالت بکشی؛ به خودت مدیونی. حتما تو چاییش دارچین زنجبیل بریز. پیاز و سیر و عسل و خرما هم زیاد بهش بده. درست میشه و کم کم خودش سر ذوق میاد!