۰۰۰ترنم۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 77 عنوان عاشقی | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 25 پست سلام من یه مشکلی دارم عاشق یه پسری شدم که فکر نکنم اون عاشقم یاشه البته رفتارش نشون میده یه حسایی داره به نظرتون بهش بگم که دوستش دارم 1398/11/15 | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارمیس۲۰ عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 661 چطور تو نمی دانی آن آدم بیرون از آنجا با کسی رابطه داره یا نه دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت ممنونم 🌹❤️
۰۰۰ترنم۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 77 تو نمی دانی آن آدم بیرون از آنجا با کسی رابطه داره یا نه چون در حد صحبت عادی و درد ودل باهاش حرف میزنم میدونم که نداره قبلا عاشق بوده اما تموم شده
پارمیس۲۰ عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 661 چون در حد صحبت عادی و درد ودل باهاش حرف میزنم میدونم که نداره قبلا عاشق بوده اما تموم شده می دونی چند وقته تمام شده ؟ دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت ممنونم 🌹❤️
پارمیس۲۰ عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 661 تقریبا یک سال چند سال با هم دوست بودن ؟ می دونی ! اگر آن هم خوشش می اد. خوب حتما جلو می آمد دیگه نه ؟ دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت ممنونم 🌹❤️
diablo عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1016 رابطه اونجوری نه باهام درد ودل میکنه مثل خواهرش میمونم منم سعی میکنم ارومش کنم بهش دلداری بدم ... آها این از اون رابطه های خواهری داداشی که بعد میشه آقاشی ایناس خیانت از اونجایی شروع میشه که ، حواست جای دیگس ولی سر سفره عقد داری به یکی دیگه بله میگی😒
۰۰۰ترنم۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 77 چند سال با هم دوست بودن ؟ می دونی ! اگر آن هم خوشش می اد. خوب حتما جلو می آمد دیگه نه ؟ باهم صحبت کردن دیدن شرایط دوستی باهمو ندارن از نطر همه چیز و تموم شده نمیدونم خوشش میاد یا نه واقعا فهمیدنش سخته
پارمیس۲۰ عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 661 باهم صحبت کردن دیدن شرایط دوستی باهمو ندارن از نطر همه چیز و تموم شده نمیدونم خوشش میاد یا نه ... بسپار به زمان ! خیلی مواظب محیط کار باش قبلا محیط کار خوب بود الان یک کم باید آرام تر جلو بری . صبر کن زمان بده ببین چی می شه دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت ممنونم 🌹❤️
۰۰۰ترنم۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 77 بسپار به زمان ! خیلی مواظب محیط کار باش قبلا محیط کار خوب بود الان یک کم باید آرام تر جل ... ممنونم عزیزم
۰۰۰ترنم۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 77 آها این از اون رابطه های خواهری داداشی که بعد میشه آقاشی ایناس ایشالا بشه😂😂