2821
2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون در حد صحبت عادی و درد ودل باهاش حرف میزنم میدونم که نداره قبلا عاشق بوده اما تموم شده

می دونی چند وقته تمام شده ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
تقریبا یک سال

چند سال با هم دوست بودن ؟ می دونی !  اگر آن هم  خوشش می اد. خوب حتما جلو می آمد دیگه نه ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
رابطه اونجوری نه  باهام درد ودل میکنه مثل خواهرش میمونم منم سعی میکنم ارومش کنم بهش دلداری بدم ...

آها این از اون رابطه های خواهری داداشی که بعد میشه آقاشی ایناس   

خیانت از اونجایی شروع میشه که ، حواست جای دیگس ولی سر سفره عقد داری به یکی دیگه بله میگی😒
چند سال با هم دوست بودن ؟ می دونی !  اگر آن هم  خوشش می اد. خوب حتما جلو می آمد دیگه نه ؟

باهم صحبت کردن دیدن شرایط دوستی باهمو ندارن از نطر همه چیز و تموم شده 

نمیدونم خوشش میاد یا نه واقعا فهمیدنش سخته

باهم صحبت کردن دیدن شرایط دوستی باهمو ندارن از نطر همه چیز و تموم شده  نمیدونم خوشش میاد یا نه ...

بسپار به زمان ! خیلی مواظب محیط کار باش  قبلا محیط کار خوب بود الان یک کم باید  آرام تر جلو بری . صبر کن زمان بده ببین چی می شه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز