2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 61 پست
خصوصیاتت را یک نگاه بکن ! آنها را الویت بندی کن و آنها را طوری بنویس که انگار الان اینطوری هست مثلا ...

عزیزم لطف میکنی مرحله بعد برام بفرستی؟

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لطف میکنی مرحله بعد برام بفرستی؟

سلام عزیزم ، حالا لطفا به خودت نگاه کن ! ببین کسی که چنین خصوصیاتی داره  جذب کدامیک از خصوصیات تو ممکنه بشه  آنها را به ترتیب بنویس اگر مثلا یه سری خصوصیات به ذهنت رسید که نداشتی  اشکال نداره آن ها را بنویس جلوش تو پرانتز بنویس ( قابل پیشرفت ) ! خبرم کن 😘🥰انجام دادی 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
سلام عزیزم ، حالا لطفا به خودت نگاه کن ! ببین کسی که چنین خصوصیاتی داره  جذب کدامیک از خصوصیات ...

ب این صورت نوشتم ک مثلا من خانواده خوبی دارم من تحصیل کرده ام و.....ب این صورت درسته؟

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
ب این صورت نوشتم ک مثلا من خانواده خوبی دارم من تحصیل کرده ام و.....ب این صورت درسته؟

ببین مثلا باید بنویسی که چون من تحصیل کرده هستم برای ..... جذاب هستم. اینطوری 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بعد ببین چند تا مسیله هست که تو خودت احساس ضعف می کنی در رابطه باهاش 

دیگه چیکار کنم؟ 

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب می دم سفر بودم ، کاری که باید بکنی از امروز تا ۴۰ روز اینکه روی ضعف هایی که داری کار کنی و هر روز به الویت هایی که در رابطه با همسر مورد نظرت نوشتی را نگاه کنی تصور کنی و اگر حست گفت باید چیزی را باید تو. مواردی که نوشتی تغییر بدی تغییر بده ! یادت باشه در روز  یک بار صبح یک بار شب ببین و بعد سعی کن بهش دیگه فکر نکنی بعد از لااقل ۳۰ روز دوباره بهم پیام بده و بعد بهت بگم چی کار کنی عزیزم برات از صمیم قلب بهترین ها را آرزو می کنم 

میتونی برام مثال بزنی؟

مثلا دوست داری تحصیل کرده باشه نوشتی طرفت تحصیل کرده است . بعد خودت چندان تحصیلاتی نداری این یه جور ضعف توی تو حساب می شه که ممکنه طرفت چندان براش خوشایند نباشه ( مثالهههه هاااا خیلیااااا تحصیل کرده اند اما دنبال تحصیلات نیستند ) برای همین دور  این ضعفا خط می کشی و شروع می کنی مثلا کلاس جدید رفتند برای ارتقا خودت یا مثلا می ری به سمت استقلال که شاغل بشی . متوجه شدی عزیزم ؟