2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 61 پست
چند روز باید بنویسم؟

شکر گزاری را تو کتاب ها نوشته ۴۰ روز ، ولی این مرحله که من بهت گفتم زمان خاصی نداره تو باید مشخص کنی چه جوری آدمی را می خوای فقط حواست باشه اگر عاشقی و می خوای به یه آدم خاص برسی ممکنه این جواب نده ! برای همین الگوی ذهنی می تونی داشته باشی اما عین یه آدم را تو ذهنت تصور نکن  فقط ببین درونا با چه جور آدمی می تونی خوشحال باشی عزیزم خیلی هم حواست جمع باشه و مواظب باش از خدا چی می خوای چون دقیقا می شه 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خودت چجوری یاد گرفتی میشه راهنماییم کنی؟؟

من سالهاست دارم کار می کنم اوایل کلاس های یه خانمی که مطمین نیستم بتونم اسمش را اینجا بیارم  را در تهران رفتم بعد ها کناب خیلی در رابطه باهاش خواندم و بارها و بارها در کلاس های مختلف شرکت کردم عزیزم و از هر کس به چیز جدید  یاد گرفتم . 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
من سالهاست دارم کار می کنم اوایل کلاس های یه خانمی که مطمین نیستم بتونم اسمش را اینجا بیارم  را ...

خیلی خوبه... من خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم کتاب میگیرم میخونم ولی متاسفانه بعد کتاب همه چی یادم میره شما به جز کتاب پیشنهادت چیه؟

خیلی خوبه... من خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم کتاب میگیرم میخونم ولی متاسفانه بعد کتاب همه چی یادم م ...

ببین دوست های دورت ، سعی کن با کسایی رفت و آمد کنی که مثبت هستند .  فیلم در رابطه باهاش ببین یوتیوب را ببینی خیلی زیاد هست توش عزیزم

براشخص خاص چی

برای ان‌ شخص خاص هم امکان داره اما واقعا طبیعت را محدود نکنی بهتره ! می دونم اگر کسی را دوست. داشته باشی دلت می خواد که حتما  همسرت آن آدم باشه ! اما اگر دست طبیعت را باز بذاری یا همسنگ آن آدم یا یکی بهتر از آن. جلو پات می ذاره اما اگر واقعا خیلی دوست داری که یک نفر خاص باشه می تونی تابلو. تجسم براش درست کنی اما بدون که به حقیقت پیوستن این آرزو سه تا شرط لازم داره ۱) طرف مقابلت بخواد ۲) خودت از صمیم قلب بخواهی و بهت آسیبی نزنه ۳ ) این آرزوی تو به کس دیگری آسیب جدی نزنه 

کلا در طبیعت وقتی چیزی را می خوای باید با عشق بخوای چون طبیعت جنسش از عشقه عزیزم 

شکر گزاری کردن ، مشخص کردن دقیق آرزو ، تابلو تجسم و حرکت به سوی خواسته ! 

در طی مسیر باید همیشه ایمان به خدا داشته باشیم . 

به خوبی های آدم ها فکر کنیم 

به زیبایی های اطرافمون توجه نشان بریم 

انرژی خودمون را بالا نگه داریم 

به خودمون برسیم 

برای خودمون هدیه بخریم

برای خودمان زندگی بهتری را متصور بشیم 

در این صورت لحظه به لحظه به خواستمون نزدیک تر می شیم 

بدخواهی کردن 

غیبت کردن 

ناراحت شدن 

ظن بدگمانی  را باید از خودمون دور کنیم البته منظورم این نیست که نسبت به افراد خاطی اطراف احتیاط نداشته باشیم منظورم این است که در سیکل منفی قرار نگیریم .  

در محیط هایی که غیبت می شود اصلا نباشیم ! اگر طرف غیبت کننده عزیز ماست سعی کنیم کمکش کنیم ذهنش منحرف شود ! غیبت بسیار انرژی آدم را تخیلیه می کند 

در حین‌شکر گزاری لازم نیست حتما چیز خارق العاده ای پیدا کرد همینکه جلوی اینه از موهاتون تعریف کنید از چشمان زیباتو‌برای دیدن زیبایی ها تعریف کنید از شانه برای اینکه باعث می شه موهاتون مرتب شه تعریف کنید یعنی شما در مسیر شکر گزاری هستید .

[QUOTE=122829177]خواهش می کنم عزیزم کاری نکردم که [/QUOTE عزیزم مرحله بعد از نوشتن خصوصیات همسر دلخ ...

خصوصیاتت را یک نگاه بکن ! آنها را الویت بندی کن و آنها را طوری بنویس که انگار الان اینطوری هست مثلا می خوای خوشتیپ باشه ! می نویسی خدایا سپاسگزارم که همسر من خوشتیپ است . بعد چراییش را می نویسی ! و من از دیدن خوشتیپ بودنش رضایت دارم . انجام دادی خبرم کن🥰❤️😘