2777
2789
عنوان

رژیم کاهش وزن

252 بازدید | 43 پست
عنوان
11 بازدید| 0 پست

سلام بچه ها کیا الان مدتی هست که در رژیم هستن یا کالری شماری میکنن یا سالم خوری خواهشا کسی هست بهم انگیزه بده و در این راه کمکم کنه واقعا همش در جا میزنم وخیلی غصمه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی، تخمه

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضربکن و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز (برای لاغر شدن )
(هرکس با هر وزنی، زیر ۱۰۰۰ کالری و بالای ۲۰۰۰ کالری نباید بخوره)

روزی ۲۰۰ کالری میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه
شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز و اوتمیل و عسل مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن

روغن کنجد و زیتون بهتر از روغنای توی بازارن

کانال ایتا هم هست اگه خواستی

چقدر کم کردین با کالری شمار

فعلا ۸ کیلو

یه ۸ کیلو دیگ هم کم کنم تمومه دیگ

من فستینگ گرفتم ینی از ۹ شب تا ۱ بعد از ظهر جز چایی و قهوه بدون شکر و قند میخورم

۱ تا ۹ شب هر غذا یا خوراکی میخورم کالریشو تو کالری شمار مانکن وارد میکنم و سعیم بر سالم خوریه ولی خودمو محدود نمی کنم که حریص بشم بعدا کالری نقصانمم ۱۵۰۰ تاس

جمعه ها هم نه فست می گیرم نه رژیمم بلکه بر عکس تا ۳ هزار کالری مصرف میکنم و هر چی تو هفته دلم خواسته و نشده بخورم میخورم (برای این خوبه ک استپ وزنی نکنی تو مسیر و حریص نشی بتونی رژیم رعایت کنی)

بیشتر از ۲ یا ۳ نوع میوه نمیخورم در طول روز

قند میخورم ولی کم خیلی کم

نون و برنجم اندازه حذف میکنم چون حذفش باعث کند شدن متابولیسم میشه

هر چه مــرا تبر زدی زخــم نشد جوانه شد🌱🤍

من از ۷۴ رسیدم ۵۷(البته نمیخواستم انقدر شم معدم کوچیک شد)

هروقتم چیزی میخواستم بخورم و هوس کرده بودم خودمو گول میزدم که من اینو خوردم همین چند دقیقه پیش الانم تو معدمه(تازه عذاب وجدانم میگرفتم ک چرا خوردم در این حد)

چیزیم که خیلی خوشمزه بود مثلا قرمه سبزی میگفتم تا ابد هم بخوری طعمش همینه ک تو دهنته تغییر نمیکنه بعد میذاشتم کنار

اینا واقعا کمکم کرد

تو زمان خیلی کمی هم کم کردم

نمیشه همش ول میکنم

دو هفته تا یک ماه اول سخته عادت کنی روتین این کار و انجام میدی خودتو مقید من وقتی چند کیلو لاغر بشی انگیزتم بیشتر میشه ولش نمی کنی

هر چه مــرا تبر زدی زخــم نشد جوانه شد🌱🤍