بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهوم من ک چن روزه اصن تو حال و هوادیگمممم دنیا ی جور دیگه شده برام برا خودمون ک نی نی ها سالم باشن و بیان بغلمون و همه منتظرااا🥺
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من خیلی خودنو کنترل کردم😆ولی چون قبلا کاذب تجربه کردم.میهوام اول برم ازمایش
چون من سابقه تاخیر اصلا نداشتم از موعودم تا ی روز گذشت و با توجه ب دردهای سینه ام و بی بی مثبت مطمعن شدم😍
ولی اگ میتونی یکم صبر کن بعد برو ازمایش چون الان خیلی زوووده
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
مبارکت باشه برای منم دعا کن ۱۸ ماهه منتظرم دو روز دیگه موعدمه 😥😥😥
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰