2777
2789
منم باورم نمیشد ده تا بی بی چک زدم الانم هی میزارم جلومممم میبینم و کلی ذوق میکنم😍😍😍

بیا براهم دعا کنیم😁😍

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا براهم دعا کنیم😁😍

اهوم من ک چن روزه اصن تو حال و هوادیگمممم دنیا ی جور دیگه شده برام برا خودمون ک نی نی ها سالم باشن و بیان بغلمون و همه منتظرااا🥺

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من بی بی زدم اینقد هول شده بودم اصننن ب سوپرایز نرسید😂😂😂😂😂

من خیلی خودنو کنترل کردم😆ولی چون قبلا کاذب تجربه کردم.میهوام اول برم ازمایش

من خیلی خودنو کنترل کردم😆ولی چون قبلا کاذب تجربه کردم.میهوام اول برم ازمایش

چون من سابقه تاخیر اصلا نداشتم از موعودم تا ی روز گذشت و با توجه ب دردهای سینه ام و بی بی مثبت مطمعن شدم😍

ولی اگ میتونی یکم صبر کن بعد برو ازمایش چون الان خیلی زوووده 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
چون من سابقه تاخیر اصلا نداشتم از موعودم تا ی روز گذشت و با توجه ب دردهای سینه ام و بی بی مثبت مطمعن ...

کی برم 

امروز نرم؟

کی برم  امروز نرم؟

نمیدونم خودت میدونی حداقل بزا دو سه روز بگذره

خدا خیرت و صلاحت رو تو حاجت دلت بدونه گلم

خوش به حابت که داری مامان میشی آرزومه یه نی نی داشته باشم خدایعنی میشه منم لذت مادرشدن روبچشم دارم میمیرم ازناراحتی😭😭😭😭

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

مبارکت باشه برای منم دعا کن ۱۸ ماهه منتظرم دو روز دیگه موعدمه 😥😥😥

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰