2777
2789

مبارک باشه گلم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه برامنم دعا کن چند وقت اقدامی

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
بیشتر ببینید

مثبت مثبت مبارکت باشه انشاالله ب سلامتی

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بیشتر ببینید

مبارکههههه

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️
بیشتر ببینید