2777
2789
منم باورم نمیشد ده تا بی بی چک زدم الانم هی میزارم جلومممم میبینم و کلی ذوق میکنم😍😍😍

بیا براهم دعا کنیم😁😍

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بیا براهم دعا کنیم😁😍

اهوم من ک چن روزه اصن تو حال و هوادیگمممم دنیا ی جور دیگه شده برام برا خودمون ک نی نی ها سالم باشن و بیان بغلمون و همه منتظرااا🥺

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من بی بی زدم اینقد هول شده بودم اصننن ب سوپرایز نرسید😂😂😂😂😂

من خیلی خودنو کنترل کردم😆ولی چون قبلا کاذب تجربه کردم.میهوام اول برم ازمایش

من خیلی خودنو کنترل کردم😆ولی چون قبلا کاذب تجربه کردم.میهوام اول برم ازمایش

چون من سابقه تاخیر اصلا نداشتم از موعودم تا ی روز گذشت و با توجه ب دردهای سینه ام و بی بی مثبت مطمعن شدم😍

ولی اگ میتونی یکم صبر کن بعد برو ازمایش چون الان خیلی زوووده 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
چون من سابقه تاخیر اصلا نداشتم از موعودم تا ی روز گذشت و با توجه ب دردهای سینه ام و بی بی مثبت مطمعن ...

کی برم 

امروز نرم؟

کی برم  امروز نرم؟

نمیدونم خودت میدونی حداقل بزا دو سه روز بگذره

خدا خیرت و صلاحت رو تو حاجت دلت بدونه گلم

خوش به حابت که داری مامان میشی آرزومه یه نی نی داشته باشم خدایعنی میشه منم لذت مادرشدن روبچشم دارم میمیرم ازناراحتی😭😭😭😭

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

مبارکت باشه برای منم دعا کن ۱۸ ماهه منتظرم دو روز دیگه موعدمه 😥😥😥

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰