2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مردا باشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شما مثبت نگرین😁شوهر منم تمام این خصوصیاتو داره ولی اصلا بچشمم نمیاپ،حس میکنم وضیفشه😆😆

عزیزم دلخوشی زندگی به همین چیزای ریز ریز هست. قدر شوهرتو بدون. خوب بودن وظیفه هر آدمیه ولی تو زمونه ای که آدم خوب کم شده،لطف به چشم میاد

خدارو شکر عزیزم

عشقتون پایدار

یه اسپندم دود کن 

ان شاالله ک همیشه درکنار هم خوشبخت ترین باشید😍

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
مررسی از قلب مهربونت که خوشحال شدی😍

از صمیم قلبم برات خوشحالم که زندگی شیرینی داری خدا عشقتون رو بیشتر و بیشتر کنه خدا انشالله گره از کارتون باز کنه واقعا لذت بردم از تاپیکت؛ خودم انقدر غم دارم  و از همسرم فاصله گرفتیم اینایی که گفتی واسه من حسرته 

عزیزم ان شاالله یه فرد اینجوری تو واقعیت زندگیت بیاد تا متوجه شی همچین اخلاقی رویایی نیست فقط انسانی ...

😜😜😜

شوهر منم انسان شریفیه ولی من کلا از اینکه از کسی بت درست کنم خوشم نمیاد 

از توهم و رویا پردازی هم خوشم نمیاد 😜🙃

عزیزم ان شاالله یه فرد اینجوری تو واقعیت زندگیت بیاد تا متوجه شی همچین اخلاقی رویایی نیست فقط انسانی ...

عزیزم من که در حسرت یه اخلاق خوب توشوهرم هستم،درک میکنم چقدرشوهرخوبی داری،قدرشو بدون وبرای هیچکس ازخوبیهاش نگو

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
از صمیم قلبم برات خوشحالم که زندگی شیرینی داری خدا عشقتون رو بیشتر و بیشتر کنه خدا انشالله گره از کا ...

الهی بمیرم ببخشید اگه باعث مقایسه شدم حلال کن.ولی خیلی قلبت پاکه که با این شرایطت انقدر پراز مهر و محبت هستی برام.اگه راه داره تو پیش قدم شو واسه از بین بردن فاصله هاتون عزیزم. ان شاالله مشکلت حل شه و دلت شاد شه زود❤❤

😜😜😜 شوهر منم انسان شریفیه ولی من کلا از اینکه از کسی بت درست کنم خوشم نمیاد  از توهم و روی ...

الهی شکر.ولی از کامنت اولتون مشخص بود بیشتر دنبال لایک و تشویق از سمت بقیه بودین که شرمنده به هدفتون نرسیدین😊

عزیزم من که در حسرت یه اخلاق خوب توشوهرم هستم،درک میکنم چقدرشوهرخوبی داری،قدرشو بدون وبرای هیچکس ازخ ...

عزیزم مرسی،همه ادما حداقل یه اخلاق خوب دارن ،همونو پیدا کن و برا خودت بزرگ کن .دلخوشی ما به همین چیزای کوچیکه.❤

الهی شکر.ولی از کامنت اولتون مشخص بود بیشتر دنبال لایک و تشویق از سمت بقیه بودین که شرمنده به هدفتون ...

دیدی گفتم توهمی هستی 😂😂😂

کلا با واقعیت کاری نداری تو فکر و خیال خودت سیر میکنی