2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مردا باشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شكر ان شالله خوشبخت بشيد. براي منم دعا كنيد لطفا زندگيم هرروز گند تر ميشه    

ان شاالله مشکلت حل شه عزیزم. منم یه زمانی اوضاع زندگیم خوب نبود ولی الان داره جبران میشه.ان شاالله سریعتر این اذیت شدنات جبران شه از دلت دربیاد❤❤❤

چقد شما مثبت نگرین😁شوهر منم تمام این خصوصیاتو داره ولی اصلا بچشمم نمیاپ،حس میکنم وضیفشه😆😆

منم همین حس و دارم خدایی.یعنی ما قدرنشناسیم؟یا بسیار ایده آل گرا؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
به نظر من  از طرز نوشتنت مشخصه جنبه فانتزی و رویایی قوی داری😁

عزیزم ان شاالله یه فرد اینجوری تو واقعیت زندگیت بیاد تا متوجه شی همچین اخلاقی رویایی نیست فقط انسانیت میخواد

ان شاء الله درست میشه گلم

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴

ان شالله همیشه اینطوری باشید😍

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
منم همین حس و دارم خدایی.یعنی ما قدرنشناسیم؟یا بسیار ایده آل گرا؟

منم نمک نشناسم😅

شوهرمنم برای خونوادم سنگ تموم گذاشته تا الان..کلی کمکشون کرده

اما نه من .نه خونوادم درست نتونستیم ونمیتونیم ازش تشکر کنیم..میگم تقصیرخودته که ارزش کارتو میاری پایبن