2777
2789
عنوان

خريد سيسموني

183 بازدید | 32 پست

سلام خانوم هاي گل من براي خريد سيسموني به كمكتون نياز نميخوام چيزايي بخرم ك توي كمد بمونه استفاده نشه اگه ممكنه ي ليست كامل سيسموني برام بگين توي نت هست ولي خيلي چيزهاي إضافي داره بچم هم پسره با تشكر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رورویک‌ که به هیچ عنوان.

کریر یبارهم برا دوتاشون استفاده نکردم

لباس همیشه سایز بزرگ بگیر

کفش به اندازه بگیر زیاد نگیر که هم از مد میره هم براش زود کوچیک میشه

پشه بند اصلا استفاده نکردم 

دیگه چیزی یادم نیس

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
رورویک‌ که به هیچ عنوان. کریر یبارهم برا دوتاشون استفاده نکردم لباس همیشه سایز بزرگ بگیر کفش به ا ...

لباس فعلا يدونه پيراهن سايز يك خريدم نميدونم بيشتر چه سايزي بخرم

من بخوام خودم بخرم اینارو میگیرم

تخت گهواره‌ای(بتونه تا ۳_۵ سالگی استفاده کنه)

روروک

کمد(از این کوچیکا عروسکی ها،بعد ک بزرگتر شد تخت و کمد ست)

صندلی غذا اصلا😑کالسکه هم بیخوده بنظرم

اینا اصلیا

دیگه میمونه لباس و لوازم بهداشتی و کیفش

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

شیشه شیر،شیردوش  ،شونه ، سرویس خواب،سرویس حموم، سرویس حوله، تشک تعویض، قنداق فرنگی، کالسکه، ناخنگیر، تخت گهواره، تشک دم دستی، 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بادی آستین حلقه ای. پیش بند. جوراب. پوشک. شامپو. روغن بچه.لیف نرم. حوله حمام. حوله صورت. دستمال یا کهنه واسه بعد از شستن دستشوییش. ناخن گیر یاقیچی ناخن. برس نی نی. شیر دوش. پوار بینی. گوش پاک کن محافظ دار. دستمال مرطوب مخصوص پوس حساس. زیر انداز تعویض پوشک. آغوشی. کریر. پتو نازک و کلفت. ملحفه. ست قنداق. کلاه. پیشونی بند. فلاکس واسه آب. شیشه شیر. وان حمام. کلاه حمام. کاسه حمام. پماد سوختگی من مارک سبامد و بیبی کوکول استفاده کردم عالیه. شلوار و بلوز آستین بلند و کوتاه. قنداق فرنگی. بالش نینی که وسطشون گوده واسه  اینکه سرش قشنگ گرد در بیاد.

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
كالسكه ك نميخرم بجاش كرير ساك وسايل و اغوشي 

آغوشی استفاده می‌کنی واقعا؟

من خوشم نمیاد از خوشی،البته اگه باباش ببنده ک خوبه دوست دارم اونجوری 😄

ی کار دیگه ک من حتما می‌کنم اینکه لباسای ساده و لوازمشو کلا رنگ خاصی ک فقط پسرونه باشه (مث آبی)نگیر ک بتونی برای بچه ی بعدی هم استفاده کنی😍

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

ظرف غذا، چنددست لباس ، پاپوش، مای بیبی، شامپو صابون ، دیگه چیزی یادم نمیاد

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
لباس فعلا يدونه پيراهن سايز يك خريدم نميدونم بيشتر چه سايزي بخرم

ببین من بچم پسره اینا رو خرید مامانم  برام

لباس سایز صفر یه دست بگیر بقیه یک

ممکنه بچت درشت باشه همون یک دست صفر رو هم استفاده نکنی 

کریره حتما بویر اینجوری خیلی راحت از بیمارستان مباریش، تازه اگه مهمونی  رفتی هم میتونی بزازیش تو ماشین خودتم بشینی کنارش صندلی عقب، میتونی ببریشن خ نه طرف بچه خابید بزاری توش یا توی کریره باهاش بازی کنی هم بچت رو زمین نیس هم بغلت نیس اذیت بشی

کالسکه هم بگیر، روروک هم خیلی خوبه 

پشه بند و صندلی نگیر ب هیچ عنوان 

شیشه شیر، پستونک، شیر دوش، ناخن گیر، پنبه، روغن بچه، دستمال مرطوب، نای بی‌بی صفر و یک، شامپو سر، شامگگ بدن، وازلین

پوشاک لباس تا میتونی بگیر ضرر نمیکنی ولی بعصی هاشو یک یا دو سایز بزرگتر، جوراب، کلاه نخی چند تا، 

ست کامل تشک خواب و بالشت و پتو و یه قنداق فرنگی هم داره جنسشم مخمل بگیر بچه راحت باشه 

یه پتو کوچولو، یه تشک متوسط، یه تشک پلاستیکی برای تعویض گل پسرت 

کفش، 

اسباب بازی هم بگیر هر چی دوس داری قشنگ میشه

از این نوار بهداشتي بزرگ ها هم برای خودت بگیر توی اتاق زایمان لازمت میشه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد