2777
2789
عنوان

گمشده

807 بازدید | 44 پست

یا بوده تو فامیل شما که کسی غیب بشه و بعد مدتی برگرده یا خبری بشه

دختر فامیل ما چهار سال پیش شوهرش اعلام مفقودی کرده به پلیس و تا الان خبری تزش نیست

بچه داشت

و شهر دیگه ای ساکن بودن

چون پدر و مادری نداشت که پیگیری کنن کسی هم تقریبا نداشت

من فکر میکنم همون شوهره بلایی سرش برده

نمیشه همینطوری گفت

حال شوهرش چطوری بود ؟

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه همینطوری گفت حال شوهرش چطوری بود ؟

کسی از دور نمیدونه حالش چجوری بود فقط میدونم خونه ای که پدرش به اسم دخترش کرده بود مثل امانت همین دوماد فروخت و خورد و پدره سکته کرد و فوت شد مادره هم سال گذشتش که رفته بودن سر بزنن به همین دختر با تصادف فوت شده بود برادر دخترم از بس حرص خورد سر همین قضیه قبل از پدرش سکته کرده و اونم....

چند سال پیش عروس همسایه مون غیب شد و چندین سال هیچ خبری ازش نبود؛ وای که شوهرش و خانواده اش چی کشیدن.

تا اینکه بعد از 7-8 سال یه دفعه پیداش شد. کلی دروغ و چرندیات به هم بافته بود که تصادف کردم و حافظه ام رو از دست داده بودم و.....

ولی تحت فشار بازجویی اعتراف کرد که با پسر عموی شوهرش رفته بوده و این چند سال رو توی خونه ای که یه شهر دیگه بود با اون زندگی می کرده.

جالبه که اون پسر عمو رفیق صمیمی شوهره بود و در تمام این مدت باهاشون در ارتباط بود و شاهد رنج و عذاب شوهر و خانواده اش بود.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘