2777
2789
عنوان

شوهرم قهرکرده

328 بازدید | 28 پست

چن باری تاپیک زدم درموردکاراش اینکه مامانم مریض بوداومده بود دکترتهران چن روزی خونه مابودورفتاردرستی باهاشون نداشت ومنم بد۴تاسقط باردارم واستراحت ک روتخت حمله کردبهم وگلومو فشاردادوکلی فشارروحی روانی....نمیتونم ببخشمش الان ک مامانم رفته مهربون شده باهام هی قربون صدقم میره چپ وراست بوسم میکنه ولی دیگه دلم صاف نیس نمیتونم ببخشم اولین بارش نیس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروزازسرکاراومده هی میمومد بوس میکردو احوالپرسی بدمیگه چته منم گفتم هیچوقت نمیتونم ببخشمت ن شرایط منودرک کردی ن مامانم معذرت خواهی کرد ولی گفتم نمیبخشم باراولت نیس الان یجوری خودشوسردگرفته وخوابید

عزیزم خانوادت نیان خونتون خیلی بهتره ..هم خودت جوش بزنی بهدش هم خانوادت

مجبوربودن ۷سال توشهرغریب دوبارخونم نیومده بودن ادمای بی عاری نیستن مامانم مریضه خواهرم باهاش میومدبچش ۵سالشه مجبوربودبزاره پیش من

بهت حقت میدم ک ناراحت باشی ولی بخاطر حاملگی سعی کن خیلی ب خودت استرس ندی همین اگه الانم باهات خوبه بازم بهتراز اینه ک بد رفتاری کن 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
جلوی مادرت بهت حمله کرد؟؟؟ مادرت چیکار کرد اونوقت؟؟؟

مامانم رفته بودبیمارستان یه وضعی درست کرد ک زنگ زدم مامانم میگفت بچه روسقط کن مامانم بنده خدا همه بندنش میلرزیدخاک توسرمن بااین زندگی کردنم😢