2777
2789
عنوان

خانومای اصفهانی بیمارستان زهرای مرضیه کدوم دکترا میشینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن برای بعضی ها عوارض داره بعد زایمان مثلا کمردردی از شما نداشت؟

نه خداروشکر دکتری که برام زد خیلی وارد بود!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
همون اول گفتم زهرای مرضیه    

😂بخشید حواسم نبود

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
2803
دقیق نمیدونم تماس بگیرین بهتون میگن فردا مثلا صبحه امروز که زنگ زدم نوبت بگیرم عصر بودن مطب

خیلی ممنونم لطف کردین عزیزم فقط میگم‌ سزارین گفت نمیکنه نه؟

خدارو شکررر بچه اتون دختره یا پسر اسمشو چی میخواین بذارین ببخشید اگر زیاد سوال پرسیدم

نه اختیار دارین مرسی عزیزم پسره احتمالا نیکان !شما چی میذارید؟

2804
خیلی ممنونم لطف کردین عزیزم فقط میگم‌ سزارین گفت نمیکنه نه؟

نمیدونم 

من اصرارش نگردم

گفتم میشه سز کنید من سر اولیم مردمو و زنده شدم

کفت اپیدورال که بهتره

منم کنار اومدم

هیچکدوم دکترا قبول نمیکنن مگر فکر کنم بیمارستان خصوصی بری من اینجوری شنیدم

بازم نمیدونم

نه اختیار دارین مرسی عزیزم پسره احتمالا نیکان !شما چی میذارید؟

من دختره

بهار بنظرتون قشنگه؟

یا ثمین؟

پیشنهادی ندارین بهم بدین؟ هنوز بازم نتونستم تصمیم بگیرم

اولیم اسمش یاسمن زهراست

اما نمیخوام ست باشه یا دو اسمه باشه

نمیدونم  من اصرارش نگردم گفتم میشه سز کنید من سر اولیم مردمو و زنده شدم کفت اپیدورال که بهتر ...

آره منم قراربود برم خانواده ولی نشد بخاطر یسری اتفاقا!حالا ترس از زایمان دارم سر اولیم مردمو زنده شدم !

من دختره بهار بنظرتون قشنگه؟ یا ثمین؟ پیشنهادی ندارین بهم بدین؟ هنوز بازم نتونستم تصمیم بگیرم ...

وای من عاشقه اسم بهارم اتفاقا گفتم اگر دختر شد میذارم بهار!منم اسم پسر اولیم آرین ولی دومیم نمیخوام شبیهش باشه گفتیم بذاریم نیکان

2805
وای من عاشقه اسم بهارم اتفاقا گفتم اگر دختر شد میذارم بهار!منم اسم پسر اولیم آرین ولی دومیم نمیخوام ...

ممنوووون

خیلی ها بهم گفتن بهار

ممنونم ازت

اسم های پسرات خیلی قشنگن خیلی

زنده باشن انشالله

وای من عاشقه اسم بهارم اتفاقا گفتم اگر دختر شد میذارم بهار!منم اسم پسر اولیم آرین ولی دومیم نمیخوام ...

خاهرمنم تو زهرای مرضیه‌پیش مجیدی رفت راضی بود

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
2801