2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من توی یک ماه سه کیلو  لاغر کردم سایزم هم کم شد 

حجم غذامو کم کردم ،حلقه و ورزش تند روزی بیست دقیقه،حذف شیرینی جات ،کم کردن وعده ی برنجی،خاکشیر صبحانه ناشتا ،قهوه و دمنوش اویشن پونه دارجین به

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
رمز موفقیتت چی بوده؟

اول همه تنقلات از خونه حذف کن شیرینی حذف قند حذف صبحانه  نان سنگگ فقط یک کف دست و پنیر و یک عدد گردو و ناهار ۱۰ قاشق برنج و خورشت کم روغن دو ملاقه با سبزی یا کاهو . شام نمیخوروم الانم نمیخورم. میوه فقط ۳ عدد در روز. هفته ای یه بار خودت وزن کن خیلی تاثیر داره صبح قبل صبحانه . 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اول همه تنقلات از خونه حذف کن شیرینی حذف قند حذف صبحانه  نان سنگگ فقط یک کف دست و پنیر و یک عدد ...

افرین بانوی با اراده💪💪

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
من باشگاه میرم رژیمم دارم البته خیلی چیزارو حذف کردم وزنم زیاد نیست ۶۶ کیلو ام  چون تجربه ی ا ...

من به جای شام کاهو یا یه لیوان شیر یا یدونه هویج میخورم برا من سخت نبود چون اراده کرده بودم الانم وزن هرفم رسیدم ولی باز شام نمیخورم اصلا خیلی برا لاغریم تاثیر داشت اول ناهار حذف کردم جواب نداد ولی شام حذف کردم هفته ای ۱ کیلو کم میکردم این دم نوش سیر و عسل قبل خواب بخور . و دارچین و عسل خیلی تاثیر داره برا لاغری

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز