2777
2789

چیکار می کنن، که بقیه همیشه ازشون تعریف تمجیدمی کنن🤔 بگین یاد بگیریم😛

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍

😐هیشکی 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکی . کسیم خونه داریش خوب باشه بهش حسودی میکنم خوشم نمیاد. 😒

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

زنداداشم😍😍😍 با اینکه 29 سالشه 2 تا بچه داره مهموناش زیادن اما خونش خودش تر گل و ورگله اخلاقشم بیسته زبون زد فامیلمون شده😍😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خودم😁😁😁😎😎😎خدایی چیزی کم نمیزارم واسه مهمون و اشپزی از تزیین سالاد فصل بگیر تا چندین مدل خورشتو این جور چیزا امشبم مهمونی خانواده شوهرم بودن همه کلی تعریف کردن علل خصوص خواهرشوهر نازنینم

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️