2777
2789
عنوان

از چه کسی تو خونه داری خوشتون میاد، 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 64 پست

خواهرشوهربزرگم

خونش همیشه مرتبه وازتمیزی برق میزنه

یه جای کثیف نداره

برعکس من

البته من وقت نمیکنم بابچه ی کوچیک

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چون خونه داري رو وظيفه زن نميدونم ....زني هم که زيادي خودش رو درگير خونه و خونه داري ميکنه تاييد ...

پس زن واسه چی خوبه؟؟  

اگه تمیزی خونه و به بچه ها و شوهر نرسیم که زن زندگی نیستیم...با اینکه من خودم زیاد کاری نیستم و واقعا تنبلم و واسه خونه تکونی مستخدم میگیرم اما کاش خودم میتونستم خونه تکونی یا تمیزی و آشپزی کنم تا اینکه یکی دیگه کارامو انجام بده😕

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ازاونکه خودشو نمیکشه باکارخونه همش بشورو بساب نداره واونکه شلخته نیست.متعادل دوس دارم.

کلا  اونیکه اخلاق خوشی داره برام جذاب تره تااونکه از بس برق میندازه همه جارو میترسی دس به چیزی بزنی ناراحت شه

دردم از یار است و درمان نیز هم

زن عمو کوچیکم

لعنتی  هم مرتب و تمیزه هم با سلیقه

یهو سرزده هم بری خونه اش مرتبه مرتبه

2 تا بچه هم داره

فقط غذا برای مهمون قد گنجیشک میپزه که خیلی زشته😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ازاونکه خودشو نمیکشه باکارخونه همش بشورو بساب نداره واونکه شلخته نیست.متعادل دوس دارم. کلا  او ...

ار منم از حساسا خوشم نمیاد

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍

خاله مادرشوهرم 

و زن دایی شوهرم

فوق للعادست دسپختشون خونشون همیشه مرتبه 

خیلی فرز و با سلیقه ان

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
زن عمو کوچیکم لعنتی  هم مرتب و تمیزه هم با سلیقه یهو سرزده هم بری خونه اش مرتبه مرتبه 2 تا ب ...

من که هروقت یکی میاد خونم ،انگار بمب ترکیده😕😕

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍
پس زن واسه چی خوبه؟؟     اگه تمیزی خونه و به بچه ها و شوهر نرسیم که زن زندگی نیستیم...با ...

اينا وظيفه زن نيست گلم....من خودم خونه رو تميز ميکنم هميشه تميز و مرتب و بچمم هميشه تميز..غذاهام عالي و خلاصه زندگيم رو به راهه..ولي به عنوان وظيفه زن قبول ندارم که خودمو وقف اين کارا کنم..به تفريح و مسافرت و دورهمي با دوستامم اهميت ميدم..علاقه و اهداف خودمم مهمن....

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من که هروقت یکی میاد خونم ،انگار بمب ترکیده😕😕

منم  

ترجیح میدم در و باز نکنم تا آبروم بره😥

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔