2777
2789
نه امتحانشو پس داده دوستم و جاریش خوردن. تازه میتونم بگیرم در هفته دو روز بخورم بعدها

خوبه پس من بیشتر شکمو پهلو دارم برا زایمانه سرپا بودنی شکمم معلوم نیس خیلی جمع شده ولی نشستنی معلومه

خوبه پس من بیشتر شکمو پهلو دارم برا زایمانه سرپا بودنی شکمم معلوم نیس خیلی جمع شده ولی نشستنی معلومه

خوشبه حالت تازه زایمانم کردی من هنوز بچه دار نشدم عروسی کرد ۷۸ ۷۹ بودم خیلی کم شکم و پهلو داشتم‌چون کلا استخون بندیم درشته. تو این ۴ سال ۱۰ کیلو زیاد کردم البته یه مدتم تا ۹۶ هم رفتم. الان اگه ۷۰ هم بشم عاااالی میشه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دو سایزه ام بالا تنه ۴۲ پایین ۴۸

خوشبه حالت تازه زایمانم کردی من هنوز بچه دار نشدم عروسی کرد ۷۸ ۷۹ بودم خیلی کم شکم و پهلو داشتم‌چون ...

سعی کن کم کنی بد زایمانت بدتر میشی من بد زایمان اینطوری شدم تابستون ۸۰ بودم همه میگفتن بم ولی الان هر کی میبینه میگ لاغر شدی هیچکدوم از لباسام تنم نمیشد الان هی نیرم میپوشم این شکم لعنتیم تخت بشه دیگ تمونه سعی کن روزی ی ساعت برقصی باقرص هم کم خوری داشته باش هم ورزش تا لاغر شی

سعی کن کم کنی بد زایمانت بدتر میشی من بد زایمان اینطوری شدم تابستون ۸۰ بودم همه میگفتن بم ولی الان ه ...

آره خودمم‌نگران همونم تمام سعیمو میکنم این قرصه هن باز کمک میکنه خیلی خوبه .‌ رقص و پیاده روی هم باید شروع کنم دوباره

آره خودمم‌نگران همونم تمام سعیمو میکنم این قرصه هن باز کمک میکنه خیلی خوبه .‌ رقص و پیاده روی هم بای ...

زنجبیلم بخور من هفته ای دوبار فقط غذامیخورم بقیه میوه و سالاد ی مدت شوهرم خونس ورزش نمیتونم

سلام 

عزیزم از‌ گلوریا راضی بودید؟ بعدش وزنتون برنگشت؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
سلام  عزیزم از‌ گلوریا راضی بودید؟ بعدش وزنتون برنگشت؟

تو این دوران قرنطینه برگشت .‌ولی نسبت به قرصای دیگه بهتر بود به نظرم و چندتا دیگه دارم چون ضعیف نشه بدنم نخورده بودم حالا دوباره میخورم

تو این دوران قرنطینه برگشت .‌ولی نسبت به قرصای دیگه بهتر بود به نظرم و چندتا دیگه دارم چون ضعیف نشه ...

مرسی که جواب دادی

من بین گلوریا و بلوبری موندم والا

فقطم میخوام ۳_۴ کیلو بیام پایین😕

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
مرسی که جواب دادی من بین گلوریا و بلوبری موندم والا فقطم میخوام ۳_۴ کیلو بیام پایین😕

گلوریا خوب بودبه نظر من. حیفه بخاطر ۳ ۴ کیلو حیفه قرص بخوری. اما اگه مصمم بودی همین گلوریا رو بگیر

گلوریا خوب بودبه نظر من. حیفه بخاطر ۳ ۴ کیلو حیفه قرص بخوری. اما اگه مصمم بودی همین گلوریا رو بگیر

ای بابا کم نمیشه همین وزن. بعد از زایمان مونده 

از کجا گرفتین؟ میدونین مطمئنه؟

ای بابا کم نمیشه همین وزن. بعد از زایمان مونده  از کجا گرفتین؟ میدونین مطمئنه؟

من از سایت تو اینستا گرفتم والا مطمینیشو دقیق نمیدونم .‌گفتم که شیسه داره توش

تپش قلبم‌میاره یکم ولی آب میخوری و عرق بیدمشک قطع میشه سریع تحقیق کردم‌میگن واسه روزای اوله . خودشم ...

عزیزم منم سفارش دادم...اما چون میگن تپش قلب میاره ترسیدم بخورم کلی هم پولش دادم...شما جواب گرفتی  از گلوریا،؟ راضی بودی؟ خواهش میکنم جواب بده عزیزم...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم منم سفارش دادم...اما چون میگن تپش قلب میاره ترسیدم بخورم کلی هم پولش دادم...شما جواب گرفتی &nb ...

نسبت به قرصای دیگه بهتر بود. ولی بعد یه مدت بدن عادت میکنه من دیگه اشتهام کم نمیشد. تپش قلبشم چند روز اوله فقط