2777
پس چند روز دیگه دوباره بهم‌خبر بده ممنون 

تپش قلبم خیلی کمه ادنقدری نیست اذیت شم. دونه ای هم میفروشن دونه ای ۱۲ بود ولی من چون با خواهرم‌گرفتیم دیگه نصف نصف گرفتیم چون به صرفه تر بود. حالا باز چند روز دیگه بهت خبر میدم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پمنون ازت اگه میشه این چند روز گزارش،حالتو بده ببینم چطوره 

دیشب دیر خوابیدم یکم ولی مثل پریشب نبود اصلا تا الان خواب بودم

ساعت چند میخوری ؟ 

الان خوردم من نیم ساعت بعد صبحونست کلا ولی تا ۱ میتونی بخوری یه جا خوندم. امروز ۴۰۰ گرم کم کردم

دیشب کم خوابیم بیشتر بود. خواراکمم کمتر باز. امروزم ۷۰۰ گرم دیگه کم‌کردم

سلام خوبین 

امروز چطورین میخواستم بدونم بعد این چتد روز هنوز اشتهاتون کم کمه یا رورهای اول اشت۶اتون کمتر بود 

چون معمولا این قرصها بعد چند روز اثرشون کمتر میشه 

پوست صورتون چی ؟ حساسیتی جوشی لکی ؟ چون تو این قرصه من خوندم مواد گرمی زیاد داره پرسیدم 

یک سوال دیگه یبوست نگرفتین ؟ 

سلام خوبین  امروز چطورین میخواستم بدونم بعد این چتد روز هنوز اشتهاتون کم کمه یا رورهای اول اشت ...

نه اشتهام‌کمه هنوز حس گرسنگی میکنم یه وقتایی ولی دهنم باز نمیشه جیزی بخورن در حد یه آدم رژیم‌میخورما. پوستم نه مشکلی پیش نیومده. ولی حالتهای بدش تقریبا رفع شده تپش قلب و یه حالی بودم ولی دیروز و امروز خیلی عادی تره. امروز وزن کم‌نکردم . ولی کلا با اینکه ۴ روز سایزم‌معلومه کم شده. به نظرم خواستی بگیری اگه خیلی شک داری پونزده تا بگیر مثلا خوب بود باز بگیر چون خلاصه بدنا باهم فرق داره به اضافه وزنم خیلی ربط داره

سلام خوبین  امروز چطورین میخواستم بدونم بعد این چتد روز هنوز اشتهاتون کم کمه یا رورهای اول اشت ...

یبوستم‌نه اتفاقا با اینکه چیز خاصی نمیخورم به همون اندازه ببخشید مدفوعم‌میکنم و اوکیم . خواهرم با اینکه قبلا یبوست داشته میگه الان شکمم عادی کار میکنه

راستی انرژی هم خیلی زیاااد میکنه. 

سلام خوبین چه خبر قرص خوبه مشکلی ندارید ؟ چقدر کم کردید ؟ 

آره حالم‌که خوبه اشتهامم کمه. ولی همون قدر کم‌کردم هنوز بیشتر کم‌نکردم چون امروز پریود شدم فکر کنم واسه اینه