2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلنم گفتیم این نظر رو 😁😁

عه ندیده بودم تاپیک قبلیش رو ...انگار قبلا گذاشته بوده....

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

حدس من اینه که این اقا پسر علاقه ای به شما ندارن وگرنه ابراز میکردن

پسرا مثل دخترا نیستن حسشونو قایم نمیکنن سریع بروزش میدن

ایشون از شما فرار میکنه

به مادرش پیام نده هیچیو تبریک نگو بعدها که پسرش زن بگیره ضایع میشی زشته همیشه تیکه کلامش میشه اینکه فلانی انقد دوس داشت عروسم بشه همش پیام میداد بهم چراغ سبز نشون میداد اما نگرفتیمش!!

پسرا پیچیده نیستن فهمیدنشون خیلی راحته 

اگه کسیو واقعا بخوان میگن بهش تو خودشون نمیریزن بجز تعداد خیلی خیلی کمی از پسرا که اعتماد به نفس ندارن و میترسن نه بشنون

اما این موضوع شامل این اقا نمیشه چون مادرش قطعا بهش گفته شما راضی هستی پس از ترس نه شنیدن نیست که اقدام نمیکنه.

اصلا نا امید نباش منم یه دختر محجبه هستم که حستو با خوندن پیام کاملا درک کردم 

من مطمئنم که اونا میخوان تورو اما شاید میترسن که اقدام کنن و نه بشنون 

بنظرم بهترین راه توکل به خدا هستش خودش برات حل میکنه 

چی بگم ولی انگار داری تابلو رفتار میکنی‌ 

مخصوصا با اون اکانت فیک‌ و استوری

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

آخی خوش به حالت... من تجربه خودمو میگم.‌.. من و یه آقا پسری تابلو بود که از هم موشمون میومد اما هیییییچی.... فقط گاهی همو اتفاقی می دیدیم و فقططط نگاه....  اما من ناشیانه رفتار کردم و هیچ وقت ابراز علاقه نکرد و نکردم.... بعد سالها هر دو متاهلیم‌اما باز هم اون احساس پیش میاد وقتی از کنار هم‌میگذریم.... گاهی باید به احساس قلبی احترام‌گذاشت و زمینه خوبی برای ابراز ایجاد کرد.

حس میکنم پسره فهمیده که اون اکانت فیک تویی...پسرا سریع میگیرن...مخصوصا با اون نظرسنجی استوریت

عزیزم اون سه هزار تا فالوور داره منظورمم از اکانت فیک یه اکانت ِ فعال با پست و استوریه ولی متفاوت از شخصیتم تو اون نظر سنجی هم ضد حجاب حرف زدم  

ایشالا که سریعتر اقدام کنن،ظاهرا انطور که دختر داییتون گفتن مادرشون شمارو پسندیدن،شاید منتظ موقعیتن

ممنون که خوندی عزیزم ان شالله همینطور باشه که میگی مررسی